dostlar arabamın orjinal haliyle kendi istediğim şekilde resimlerini koydumfikirlerinizi bekliyorum
Printable View
dostlar arabamın orjinal haliyle kendi istediğim şekilde resimlerini koydumfikirlerinizi bekliyorum
farlar olmamıs bence
farları karatma yapıcam zaten ama şimdilik boyle düşündüm teşekkürler
logosuz panjur ve jantlar güzel fakat farlar olmamış bunun yerine ledli gündüz farı takabilirsin çok daha hoş durur
Karartma yasam nasıl olur sizce
farları karart yeter
Far karartmayı nasıl yapabilirim farı sökebilimiyim elimden az cok gelir daha önce bir hondanın kini yapmıştım yada bu işleri yapan yerler varmı
dostum dahaa boyatmadım photoshopşa yaptım ama boyatmayı düşünüyorum bu renge bakalım yorumlar dogrultusunda bende generliyim zaten amaç o :D
aracınızın bu hali güzel. tam tadında yapılmış. illa bişey yapıcam diyosanız farları içten mat siyah yaptırın. panjuru siyah yapın. belki bide sis farı..
ama bu gösterdiğiniz şekilde bozarsınız aracı çok sırıtır.
hocam aynen arkamdaki göçmen aracı sen bana resimleri at ben sana istediğin renge çeviririm
sağolun arkadaşlar başka fikirlerde verebilirsiniz bekliyorum
Bence sarı sis lazım o jantlara farlarda karartılırsa bide hava filtresi taktırırsın performans için yeter gider
jantlar güzel olabilir.Altın rengi mavi güzel bi kombin olur.Ama farları içerden boyatıp karartın bence.Bir de, illa sarı kombin yapıcam diyorsanız.Jant renginizle ayna kapağınızın rengini aynı renk yapın.Yani altın rengi ayna kapağı ve jant çok hoş olacaktır.
şahsi görüş.Sis farı istiyor bu araba.ama normal, karartılmış sis farlarından.
C2105 cihazımdan gönderildi
spoiler var mı bilmiyorumda abart spoiler ve arka tampon ekiyle güzel durur. biz forumdan bir kaç arkadaşla alacaz spoiler uygun fiyata istersen senide dahil edebiliriz spoiler şu olacak
PUNTO ABARTH SPOYLER FİFTY TUNİNG - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 146776850
yorumlar için çok teşekkurler arkadaşlar kafamda şekillendiriyorum sayenizde teşekkürler
İki kombin sunabilirim nacizane.....
Aracın rengi ve sarı jant bana pek uymuyo.. Yanı subaru olsaydı belkı ki oda sıktı artık... Farları da kesınlıkle sarı dusunmeyın..
Aracın rengı cok guzel...
Sis ekletin..
Far ve sis karartma..
Jantar metal renk kalabılır bence gayet hoş... Yada füme rengı ve tonlarını degerlendırın derım jantta. Kapı çıraları ekletıp govde rengı boyatın.. Artı fun model yan etek alıp govde rengı boyatın.. fun model orjinal spoiler ekletın.. hatta elınızdekı bravo jantalırını henuz almadıysanız fun jantı da alınıp kendı rengınde veya fume tonlarında olabılır ve 2 cm fazla degıl! yere basarsanız çok hoş , abartılmamış , sade ve yakışıklı bı arac cıkar ortaya.. on panjur bu tamamlamalardan sonra bellı eder kendını veya ne ıstedıgını.. ona gore panjuru duzenlersınız...
ben bıraz sadeciyim fıkırlerlerım bu sekılde umarım yardımcı olmustur.. Hatta on jantlaarım balata tozuna bulandıgı zaman daha bı hoş gorunuyo gozume :))
Ben teşekkur ederım... Renk gercekten cok guzel... hep sevmısımdır bu rengı.. Bazı araclara bazı renkler cok yakısır dıgerlerı sadedır.. ama bu renk oyle universal ki hangı aracta olursa olsun cok guzel duruyo... ıı ııhh bu arabaya bu renk olmamıs dedıgım bı model henuz yok... keyıfle iyi günlerde binin..