Site yönetiminden rica ( herkese sticker verilmemeli)
Öncelikle herkesten özür dileyerek yazıyorum
Az evel içinde ailemin bulundugu aracımda bir siyah gp evo tam bir hurdaya dönmüş sacma sapan bir modifiyesi ve arkasında forumumuza ait bir sticker bulunduran 34 zf.... plakalı arac kendisi bir sey zannederek aracını 3 kere üstüme sürmüştür aşağıya inmeme engel olmasasydı babam suan burada değil eminim karakolda ifade veriyordum aracıma vurmadı sandım fakat sokagıma gelince tamponumu ezdıgını gördümm
böyle adamlar türkiye trafiğinde geziyor belkide arac kiralıktı cünkü sacma sapan kullanıs sekli aracın tam bir hurda görünümde olması ve içinde iki tane şuursuzun olması buna işaretti
sizden tek ricam herkese sticker verilmemeli belki de sacma gelcek ama bizim insamızıa kişilik testi yaparak vermek gerek reklamımızı ben bu forumu tanımıyor olsaydım ve ne kadar değerli abilerimiz ablalarımız kardeslerimiz oldugunu bilmeseydim bu forum hakkında bu hareket yüzünden kötü şey düşünürdüm
yazıklar olsun bizim insanımıza ki içinde eşimiz anamız babamız oldugu halde şekil satasma peşinde aracımıza modifiye yapıp trafikte rahatca gezememekteyiz şuursuzlar yüzünden bir gün başımız belaya girecek...