Siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız
herkese meraba Arabamı servise 110 bin bakıma götürdüm arabada su eksiltme vardı calısırken titreme vardı birde motor arıza lambası yanıyordu bunları bir kağıda yazdım fiyat tutarı için beni ararsınız dedim çıktım sonra beni aradı servis enjektörlerde problem var dedi toplam fiyatın bin liraya yakın tutar dedi tamam dedim yapın ne zaman alırım dediğimde yarın alırsın dediler yarın oldu arayan soran yok akşama doğru ben aradım deniyoruz bu gün teslim edemeyız dediler tamam dedim ertesi gün oldu yine ses seda yok servisi aradım bana senin arabanın turbosu değişti bilginiz yokmu dediler bende yok dedim sonra tekrar aradılar 2400 tl fiyat verdiler bende turbonun tamiri olmuyormu dedim 700 800 lira tamirine alırlar o yüzden yenisi daha iyi dediler bende benim haberim niye yok turbodan siz kafanıza göre taktınız dedim arızayı bulmak için taktık sorun turboda dediler istersen geri takarız dediler cumartesi günü oluyor bu olay geri takmaları pazartesi olucak para yazmıcaklardı söküp takmaya bende servis kapanmadan 15 dakıka önce turbomu almaya gittim ustaya dedim turboyu verin ben ona baktırayım yenisini takacak kadar param yok dedim ustanın bana dediği puntoya binmesini biliyosun ama cebinde para yok dedi bende turboyu aldım çıktım yaptırdım turbo sağlammış bağlantı yerinin vidası kopmus ordan kaçak yapıp arıza lambası yakıyor 60 tlye işimi halletim servise götürdüm taktılar 1200 tl fiyat çıkardılar arabamı aldım ama titreme hala devam ediyor servise tekrar gittim biri senin silindir kapağında sorun olabilir diyo biri 110 binde araba titrer normal diyo ne alakaysa faturayı aldım turbo sökme takma yazmışlar ekstra olarak antifiriz koydurdum su deposuda değişti devirdayim pompası değişti fiyata dahil bunlarda fiyatı bana çok geldi sorunum çözülmedi (titreme) bu olaydan 1 sene öncede dışarıda parça taktırmıştım yağ kaçağı vardı servise gittim yağ kaçağının yerinide gösterdim çalışan usta kime yaptırdıysan ona ona git buraya niye geldin dedi böyle laflar sonuçta ben müşteriyim bende fiat müşteri hizmetlerine şikayet ettim geri dönüş yapçaklar bakalım sizce 1200 tl fiyat çokmu biraz uzun oldu kusura bakmayım fikir verirseniz sevinirim