Punto Evo hakkında bir kaç soru
Merhaba.Forumunuza yeni üye oldum.Herkes çok yardımsever,bu beni çok sevindirdi.Banada bir kaç konuda yardımcı olursanız sevinirim.Şuan Chevrolet aveo kullanıyorum fakat lpg ayarından gına geldi dizel bir araç almayı düşünüyorum ilk dizel arabam olucak.Gözüme evoyu kestirdim fakat hiçbirşey bilmiyorum sorularım biraz fazla olucak lütfen mazur görün.Şimdiden cevaplar için teşekkür ediyorum.
1 - Dediğim gibi aracım lpgli ve lpg suan bana kan kusturmakta.Ne ayarı tutuyor ne randumanı var aracın kasası kalkmıyor.Dizelde çekişten düşme gaz yememe gibi sorunlar varmı?
2 - Sahibinden ilanlarında görüyorum bazı araçların konsolları değişik , 2010 ve üzeri araçlarmı yeni konsol? Konsolda ekran olanlar çok hoşuma gitti.
3 - Aracın kronik bir sorunu varmı? Mesela city özelliğini okudum forumda çoğu kişide var bunun gibi..
4 - Punto'nun çok modeli var fire , evo , grand , bunların arasından karar vermek çok zor.En özelliklileri evo diye biliyorum lütfen yanlışım varsa düzeltin.Çünkü özellikli bir araba almak ve 3 4 sene satmamak istiyorum.Yokuş kalkış desteği , start stop , navigasyon vs..
5 - Son olarak bu araçların 2. el piyasası bana karışık geldi.Baktığım ilanlarda 24ede var 35ede var , acaba farklı araçlarmı diye bakıyorum iki saattir ama aynılar.Full punto evo'nun maliyati nedir? Siz alıyor olsanız sıfırmı alırsınız.
Cevaplayan cevaplamaya herkese gönüllden teşekkürler :)