İlk arabanızı aldığınızda neler hissettiniz ?
Selam arkadaşlar. İlk arabamızı aldığımızda, hissettiğimiz duyguları, heyecanları bu konu altında dile getirelim.
İlk olarak ben başlayayım.
2012 Haziran ayı:) Cepte para yok. Malum krediye başvurduk 15 bin kadar alabildim. Geri kalanını babamız sağolsun 5-6 bin destek çıkarak hallettik. Ehliyetide çok değil 1 sene öncesinde almışım. Otelin önünde müşterilerin arabasını park etme dışında pekte deneyimim yok. Neyse araç satışını iş yerime yakın bir yerde yaptık ve herşey bittiğinde ben sevinçten uçuyorum tabi. Arabayı otelin otoparkına bıraktık. Mesai bitse de artık kavuşsam arabama diye duramıyorum yerimde. Otelde çalışan arkadaşlarıma baklava falan ısmarladım :) Sonra o büyük an geldi aracımı açtık direksiyonun başına geçtim. Ama unuttuğum bir şey vardı. " ulan arabayı aldık almasına ama eve kadar nasıl süreceğim ben bu veledi" :D:D Çünkü ilk kez bir araçla şehir içine girip yaklaşık 15 km kadar yol gidecektim. Allah'ın izniyle bastım marşa çıktım yola . O gün bu gün aracım beni üzmedi. Allah'ıma şükür ciddi bir kaza da yaşamadım. Aradan 1.5 sene geçti şöfürlüğüde kaptık diyebilirim. Her gün işe arabayla gidip gelmekteyim . 1 kez İzmir, bir kez de Trabzon olmak üzere 2 kere de uzun yol deneyimim oldu. Kendime güveniyorum araç konusunda. Allah herkese kazasız belasız sürüşler , ve araba almasını nasip etsin.
Sizlerden de kendi görüşlerinizi bekliyorum arkadaşlar. İyi forumlar.