arabayı çalıştırdığımda herşey normal ama 10 saniye sonra akü lambası yanıyor direksiyon acayip sert dönmiyecek seviyeye geliyor. akü bitmiş olabilirmi yoksa başka bir nedenlemidir ?
Printable View
arabayı çalıştırdığımda herşey normal ama 10 saniye sonra akü lambası yanıyor direksiyon acayip sert dönmiyecek seviyeye geliyor. akü bitmiş olabilirmi yoksa başka bir nedenlemidir ?
Çalıştırıyosunuz 10 sn sonra direksiyon sertleşiyor ondan sonra istop edip birdahamı calıstırıyorsunuz ? ve düzeliyor mu ?
City motoru olabilir direksiyon kutusu olabilir ' belki daha önce birinin basina gelmiştir. Bana bu ddgn sorun 2 kez oldu. Ama baya uzun zamandır olmuyor bende nedenini merak etmiştim servisi aradim direksiyon yagi değiş çek dediler.
Discovery cihazımdan gönderildi
bence aküden kaynaklı bir durum..city modu da sonuçta elektonik bir motor yetmiyor olabilir ama normalde şarj dinamosunun akü ölü olsa bile yetişmesi lazım aracın ihtiyaçlarına..serviste bilgisayara bağlatın bilinmeyen hata verirse kesin aküdür..
Yeni akü al sorun kalmaz :)
Sanmam ama bizim dreksiyonlar enerjisini aküden alır zaten akü ışığında yanıyomuş ilk bakman gereken orası derim ...
280 tl para ödedim bu durum için :( akü doluydu dinamoyla alakalı birşey vardı şimdi hatırlamıyorum sabah verdim öğlen 3 de aldım aracı 100 lira işçilik aldılar.