Arkadaşlar evime yaklasik 1 sene içinde 2 kere hirsiz girdi eşimin psikolojisi bozuldu bana yardim edin tanidiniz güvenlik sistemi kamera sistemi yapan biri varsa yönlendirirseniz sevinirim
Printable View
Arkadaşlar evime yaklasik 1 sene içinde 2 kere hirsiz girdi eşimin psikolojisi bozuldu bana yardim edin tanidiniz güvenlik sistemi kamera sistemi yapan biri varsa yönlendirirseniz sevinirim
ANKARA ANAHTAR ÇELİK KAPI ve KEPENK GÜVENLİK SİSTEMLERİ - 0312 345 10 26 -
geçmiş olsun sizi cok iyi anlıyorum
not : bu firma ankarada ama size yardımcı olacak istanbulda calıstıgı firmalar vardır bi görüşün isterseniz. Ben 2 evimede yaptırıdm kiracımada hırsız giriyordu sürekli artık çok rahatım ve güvenli bir sistem. Eğerki istanbulda bir tanıdık firmaya yönlendirmiyorsa aparatları alın orda montaj yaptırın kafanıza takılan birşey kalmasın. Videolar var izlemenizi öneririm. Kafanıza birşey takılırsa 554 682 20 45 numaram yardımcı olayım. Çok büyük gçemiş olsun tekrar. Kameraya falan güven olmaz bunuda unutmayın.
Aynen göbek kirilmis üst tarafida levyeyle patlatmislar verdiniz sitenin videolarina bakiyorum gayet güzel yarin arayip gorusucem
saolun tekrar tesekkurler
Pronet.