-
Selam Punto Ailesi
Merhabalar arkadaşlar,
Murat Öcal ben, Ankara'da Hacettepe'de asistanım ve 27 yaşındayım.
2 yıldan fazladır Punto'm var. Hesabım da bir süredir var ancak foruma çok fazla ilgi gösteremediğim için tanışmak kısmet olmamıştı ama artık bir ses edeyim istedim.
Şimdiden hoşbuldum:)
Keyifli forumlar!
-
Hoşgeldiniz keyifli forumlar...
-
Keyifli forumlar hocam hoşgeldin
-
-
Hoşbuldum arkadaşlar. Yine uzun bi aradan sonra bakabildim foruma, kusura bakmayın. Konuya ya da mesajlara yazılan cevapları maille bildirim ayar gibi bi ayar yok mudur acaba? Olsa ne iyi olurdu..
-
-
-
Mail bildirim zaten mevcutmuş ancak artık pek kullanmadığım adres kayıtlı olduğu için almıyordum. Hoşbuldum arkadaşlar..
-
Öncelikle hoşgeldiniz.. Asistan derken Hacettepe uni. hastanesınde asistan doktor musunuz ?
-
Hoşbuldumm. Evet, tıp fakültesinde asistan doktorum.
-
Yakın bı arkadasım orada dahiliyeci.. Müfide.. Hatta bu aksam gorustuk daha tanırsınız belkı.. belkı
Yakın bı zamanda bende zıyaretıne gıtmeyı dusunuyorum.. inş sizinlede tanısma fırsatı buluruz..
-
Evet, tanıyorum sanırım. Dahiliye birden fazla Müfide adında biri olduğunu sanmıyorum pek:)
-
Müfide Okay.. Saygılarımı ilet.. Ferhat de istanbuldan.. Her yerden bulurmuş seni dersin .. Forumlardan bıle .. :) daha yenı gorustuk gercı... Oda uzmanlık koşturuyodu en son konusamadık detaylı.. Ben de annemın rahatsızlıgından dolayı fıkır ıstedım.. Sizin alan ne?
-
Geçmiş olsun annenize.. Mikrobiyolojideyim ben. Dahiliyeden bi arkadaşımın yakın arkadaşı, ordan tanıyorum ben de. Çok sık görümüyorum ama görürsem iletirim. Okuldan vs mi tanışıyosunuz? Siz ne işle meşguldünüz?
-
Teşekkur ederım ama bulamıyolar sorununu kadıncazın.. Ben ıstanbuldan ortak bı arkadasım sayesınde tanısmıstım sanırım 2. sınıftaydı henuz :)) süper insandır müfüşüm.. Şirketimizin iflasından dolayıda şu anlık işsizim.. Hayırlısı dıyelım..
-
Çok çok yakın arkadaşım değil ama evet öyle :) Görürsem iletirim selamınızı
-
Peki :)) Hoşgeldınız tekrar ..