15.000Km ve Grande Punto Tablosu :(
Arkadaşlar bayadır aranızda değildim tatil iş güç derken bilgisayarın yüzünü unuttum bide dolaşmaktan.Arabam zaman olarak 7 aylık (12 02 2007 trafik çıkışlı) 14.900 (yarın eskişehire gidicem olucak 15.1xx :) ) Ön kaportada mercimek büyüklüğünde bir tane ve bi kaç tane küçük küçük kabartı ortaya çıkmaya başladı ilk önce ağaçlardan reçine falan diye iyice kendi elimle yıkadım tırnağımla kontrol ettim en büyüğünü baktım değil sonra süngerle temizlerken birde ne göreyim bi kaç tane daha küçük küçük kabartı daha çıkmış.Şimdi buna ne yapmak lazım?Bu neden olur bi fikri olan var mı?Benim aklıma hatalı boyama ve boyanın hava alıp kabarmasından başka birşey gelmiyor...
Arabamın ön takımı Allaha emanet oldu.Bir tümsekten geçiyor sanırsınki arabayı ikinci kattan aşağıya bıraktım bam güm artık logardan tümsekten geçmeye korkmaya başladım tekerlek falan çıkıp gidicek yerinden diye?Bakındım bakındım bundan kimse şikayetçi değil.Aynı yollarda ve aynı hızla toyota corolla hatchback kullandım tık yok arabada anlamadım gitti.
Bir başka problem ise devir çok düşükken sıkışık trafikte 2inci vites rölanti devrine yakın seyrederken gaza bastığımda 3üncü vitestede oluyo tık diye bi ses geliyo ya şanzımandan yada motordan anlayamadım.İlk olarak motor kulakçığı geldi aklıma ama ilk çalıştığındada sallantı ve ses yapar düşüncesiyle onda da kararsızlığa kapıldım.
Deri vites topuzumun üstünde ne boya kaldı ne bişi soyuldu gitti :( Allahtan direksiyondan bişi yok onda bi renk atımı bi bozukluk. :@
2007 modellerde yok artık tıkırtı burcu olayınada ben bi son verdim vericem sanırım sağa sola giderken artık çıtırt yada tık diye bi ses geliyo yada çevirirken iki metal birbirine sürtüyo gibi sesler çıkartıyo.
Son olarak 2inci vitesten 3e ve 4ten 5e takarken vitesin sırtına vurup ileri itersiniz.Bu esnada sanki şırındanın iticisini çıkartırtınızmı hazneden çıkarken bi ses çıkartır aynen bunun gibi bi ses geliyo.
Bide unutmuşum aldığımdan beri 4üncüye arka sol kağı ses yapıyo diye servise yinelicem gene dicekler ayarı kaçmış bunun :S :ranting2:
Sonuç aynı servise gidilecek ve bakalım neler olacak bilmiyorum ama önce sizinle paylaşmak istedim.Bu durumlarda bilgisi olan yada fikirlerini paylaşacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.Biraz uzun oldu sanırım ama ancak anlatabildim dertleri.