-
Puntomun multimedya resimleri
-
çok mükemmel kaça mal oldu acaba
-
Alıntı:
emreaktan Nickli Üyeden Alıntı
çok mükemmel kaça mal oldu acaba
Akla gelen ilk soru :) şimdi ben sorcaktım arkadaş sormüş
Araca cok pis yakişmiş be hocam bu araclarda böyle degişimleri görünce kendi aracım icin cok üzüyüyorum kartal gibi ciplak aracım :(
Grande Punto 1.3 Turbo Multijet 16V Siyah(Ronc) 2008 75bg 16 Jant
-
hocam bu tür ürünleri alırken insan çok düşünüyor ama aldıktan sonra iyiki almışım diyor ve arabaya binmek istiyorsun :) arabasından soğuyanlara tavsiyem bu tür ufak dokunuşlar yapsınlar..hayırlı uğurlu olsun hocam güle güle kullanın..
-
-
Teşekkür ederim yorumlarınıza fiat hakkında özelden msj atabilirim
-
Güzel günlerde kullanmanız dileğiyle, hayırlı olsun.
-
Maşallah çok güzel plmuş
Sent my iPhone using
-
Arkadaşlar dörtlü flaşörün hemen solundaki tuş ne işe yarıyor? Ben 2012 model 1.3 multijet lounge almak üzereyim ama bu tuş yok. Birde usb girişi bahsettiğim araçta standart olarak bulunuyor mu?
-
nerede Yaptirdiniz
Merhaba, gps te Antalya goruluyor, Antalya dan mi aldiniz? Nerede taktirdiniz?
Fiyati ozelden paylasabilirmisiniz.
-
Gayet güzel görünüyor. Ürünle ilgili birkaç sorum olacak;
1- Blue&Me'ye bağlanıyor mu? Yani yol bilgisayarı verilerine, usb/aux girişine erişebiliyor mu? (sanırım kapı açık uyarısı vermiş, bu da yol bilgisayarına erişebildiğini gösteriyor diye düşündüm)
2- Ekran parlaklığı kısılabiliyor, temalar değiştirilebiliyor mu? (Bu şekilde çok parlak görünüyor da)
3- Direksiyondaki tüm kontroller çalışıyor mu?
4- Ekranın yanında "seek" butonu görülüyor, mp3 çalarken şarkıları ileri/geri sarabiliyor mu? (Aracın kendi müzik çaları bunu yapamıyor)
5- Tam olarak marka modeli nedir? :)
-
Alıntı:
surfer Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba, gps te Antalya goruluyor, Antalya dan mi aldiniz? Nerede taktirdiniz?
Fiyati ozelden paylasabilirmisiniz.
Antalya'dan almadım aldıktan sonra Antalya gidecektim oraya göre deneme amaçlı yapmıştım ürünü Ankara'da taktırdım
-
Alıntı:
Evren_c Nickli Üyeden Alıntı
Gayet güzel görünüyor. Ürünle ilgili birkaç sorum olacak;
1- Blue&Me'ye bağlanıyor mu? Yani yol bilgisayarı verilerine, usb/aux girişine erişebiliyor mu? (sanırım kapı açık uyarısı vermiş, bu da yol bilgisayarına erişebildiğini gösteriyor diye düşündüm)
2- Ekran parlaklığı kısılabiliyor, temalar değiştirilebiliyor mu? (Bu şekilde çok parlak görünüyor da)
3- Direksiyondaki tüm kontroller çalışıyor mu?
4- Ekranın yanında "seek" butonu görülüyor, mp3 çalarken şarkıları ileri/geri sarabiliyor mu? (Aracın kendi müzik çaları bunu yapamıyor)
5- Tam olarak marka modeli nedir? :)
Sorularınıza cevap vermeye çalışacağım
1-blue&me ye bağlanıyor yol bilgisayarı verilerine bağlanıyor sorun yok
2-ekran parlaklığı kısılıyor hatta sürüş esnasında radyo mp3 dinlerken ekranı tamamen kapatabiliyoruz
3- direksiyondaki tüm düğmelerle uyumlu sorun yok
4-denemedim denedikten sonra cevaplarım
5- marka model derken ?
-
çok güzel olmuş gerçekten iyi günlerde kullan. bu arada kaç inç ekran
-
Hayırlı olsun gercekten cok yakışmıs. Kafama takılan fiyatını ve nereden aldıgınızı neden paylaşmıyorsunuz ! herkes ögrensin nekadar oldugunu sır gibi neden saklıyorsunuz onu anlamıs degilim...
-
Alıntı:
blk_hakan Nickli Üyeden Alıntı
Hayırlı olsun gercekten cok yakışmıs. Kafama takılan fiyatını ve nereden aldıgınızı neden paylaşmıyorsunuz ! herkes ögrensin nekadar oldugunu sır gibi neden saklıyorsunuz onu anlamıs degilim...
tamamen katılıyorum ::)
-
Alıntı:
blk_hakan Nickli Üyeden Alıntı
Sır neden olsun Ankara'dan aldığımı zaten yazdım ::)) fiyatına gelince fiyat konusu burda uygun olmayacağı ve gereksiz yere fiyat üzerinden konunun dağılmaması için yazmadım özelden yazan tüm arkadaşlara fiyatı verdim hatta formdan bir arkadaşla buluşup canlı canlı inceleme fırsatı verdim daha ne yapayım :::)))))
-
Konu neden dağılsın ki arkadaşlar şu kadar dersiniz herkes ona göre kararını verir.
-
Alıntı:
didi77 Nickli Üyeden Alıntı
5- marka model derken ?
Cihazın markası yani. Misal Sony X100 gibi. Bence de fiyatını paylaşırsanız cok makbule gecer. Hem herkes mesaj atmaktan kurtulur hem de siz tek tek yanıt yazmaktan kurtulursunuz :)
Teşekkürler bu arada. Fotograflarda guzel duruyor ama çıplak gözle bakınca orijinal gibi mı duruyor acaba? Yoksa renk uyumsuzluğu vb. nedenlerden dolayı sonradan takıldığı belli mi oluyor?
-
Güzel olmuş inşallah patlatmazlar ...