sanırım hepimizin başına sıkça geliyordur.. yolda, otoparkta yada herhangi bi yerde birileri gelip kaç para bu şimdi.. şimdi ne kadar bunlar.. gibi sorular soruyolar.. bana çok oldu şahsen... benzincisi işparkçısı cartu curtu hep arabanın fiyatını soruyoo eee bakıyolarr gösterişşli spor araba :siritma: .. ama fiat demekki makul bi fiyat :laugh000: o yüzden hemen soruyolar .. bugunde sabah kadıköyde ziraat bankasının açılmasını bekliyodum.. tabikiii kırmızı bir punto jantlar süper tek kapı siyah filmler falan geldi parketti. yolda babalar olduğu için yolcu koltuğundan indi.. benimde herzman yaptığım gibi şöle biii arabanın sağına soluna baktı :) o sırada bi güvenlik görevlisi gelip nekadar simdi bunlar dedi arabayı süzdü alıcı gözüyle.. sonra baktım arkada stıcker var plakası 34 EL 2473 tüü.. ee güzel arabaydıı maşallahh güle güle kullansınn.. tabiki kırmızıydıı hehe burdan femoli ye selamlarrr :P (gri arabaya antipatim var hehe sinir edicem seni ) şaka bi yana ama seninki güzelmiş ufak tefek değişiklikler süper olmuş kazasıızz belasııızz işallahh