Arkadaşlar aracımda 195/55/16 orjinal emotion jantlarım vardı 17 janta geçerken bijonlarım paslanmış ve kötü durumdaydı onları attık yenisini almak için servise uğradığımda 232 lira dendi anlam veremedim siz ne düşünüyorsunuz ?
Printable View
Arkadaşlar aracımda 195/55/16 orjinal emotion jantlarım vardı 17 janta geçerken bijonlarım paslanmış ve kötü durumdaydı onları attık yenisini almak için servise uğradığımda 232 lira dendi anlam veremedim siz ne düşünüyorsunuz ?
tanesi 5 tl olsa 16 bijon 80 tl yapar bu ne ya 232 lira
altındanmı yapılmış o bijonlar :D hocam git sanayiye ya da herhangi bi lastikciye taktırıver ya.
arkadaşlar öyle demeyin onlar bijon sonra üzülürler:) ya arkadaş biraza bizdede var hani bijon için servise gidersek onlar tabi yolunacak kaz arıyorlar.
Servisi savunmak gibi olmasın ama, sanayideki adam 2 işçi çalıştırıyor, 200 lira dükkan kirası veriyor, bijonu 5 liradan satıyor. Servis milyarlarca kira verip yüzlerce işçi çalıştırıyor, haliyle 5 liralık bijonu 15 liraya satıyor ki bu durumda çok da anormal karşılanmamalı.
Yine de ufak tefek işleri sanayiden halletmek lazım :)
birde tanesi 16 lira diyede rahatça söylüyorlar servislere anlam veremiyorum
servisten ziyade fabrikanın politikası. parayı yedek parçadan kazanıyorlar.
ben geçen hafta 4 tane değiştirdim lastikçide,hiç tanımıyorumda para almadı
Sanırım servise giden yol sanayiden geçiyor :D önce bi sanayiye uğramak lazım :)
Ben tanesini 6 tl ye aldım
Arkadaslar 2008 punto yayı lazım acılll varrsa 5446816061 yardımcı olursanız sevinirim.