Arkadaslar maksimum 26 bin tlm var. Dizel punto ariyorum.izmirdeyim. gorusleriniz nedir sahibinen.comda gozunuze carpan varmi acaba? Yada bizim kesemize uygun yatan. Birde bu grande puntolarda 5 vites ile 6 vites cok farkeder mi?
Printable View
Arkadaslar maksimum 26 bin tlm var. Dizel punto ariyorum.izmirdeyim. gorusleriniz nedir sahibinen.comda gozunuze carpan varmi acaba? Yada bizim kesemize uygun yatan. Birde bu grande puntolarda 5 vites ile 6 vites cok farkeder mi?
6. Vitesin avantajını uzun yolda fazlasıyla görürsün inşallah gönlüne göre bir araba bulursun:)
sanırım 6 vitesliler 95 beygirlik oluyor.performans daha tatmin edici.normal kullanımda hiçbir punto çok yakmıyor.
bence dynamic ve skydome'lu bir punto sizi memnun eder :)
Grande punto alacaksanız 1.3 multijet 90bg 6 ileri emotiondan şaşmayın.hem kullanırken çok keyif alırsınız,hemde satarken rahat satarsınız.veya biraz daha bütçeyi yükseltip evo 1.3 multijet 75hp 5 ileri dynamic bakabilirsiniz.
Eğer 90 hp 6 ileri bakıyosanız mutlaka baskı balata-bilya-volant değişmiş olsun.çünkü ciddi anlamda masraflı bi bakım:)
Bu arada biraz kendi aracımı anlatır gibi hissettim ama,cidden 6 ileri ve emotion cidden farklı;)
90bg emotion ve skydome ile çok keyifli bir aracın olur