Trafik de insanları ölüme itenler
Arkadaslar sizlerle bugun insan hayatini yakindan ilgilendiren bir konuyu paylasmak istiyorum. icimizde her cesit arac kullanan her yasta bireylerin oldugu bir sitede paylasarak faydali olabilecegini inandigim icin yaziyorum. ben 9 yasindan beri traktor kamyon binek arac kullanmis bir vatandas olarak simdiye kadar direksiyon basinda yaslisina acemisine.bayanina yolda acemiligine saygi gostermis biri olarak, karsi tarafin canini ve malini kendi canimdan ve malimdan ayirt etmeden hareket ettim.cunku bilincli bir insan olduguma inaniyorum.hic bir zaman altimdaki vasitanin buyuklugunu ve seriligini baskalarini ezmek ve egomu tatmin etmek icin baskalarinin malina ve canina kast etmedim.lafi cok uzatmayacagim. trafikte onundeki arkasindaki aracin surucusunun acemi oldugunu dusunen ve farkina varan tiplerin (tip diyorum cunku o an hic insana benzemiyorlar) Hemen triplere girip şuursuzca hal ve hareketleriyle insani hataya surukluyorlar. ama hic birinde hataya surukledigi insanin hata sonucu maddi ve can kaybinin yasancagini dusunmuyorlar.İnsanligin nasil boyle CANİLESTİGİNE anlam veremiyorum. cahillik diz boyu. care olarak ben ruslarda mecbur oldugunu duydugum arac kayit cihazi almayi dusunmekte buldum. tehlike sadece onunde olmadigindan iki tane almayi dusunuyorum.ve karsilastigim durumlari arsivleyip. ulastirma bakanligina oneri olarak sunacam.bu arada yasadigim tehlikeli durumlari direk cinayete tesebbusten savciliga sikayet mekanizmasinida devreye sokmaya calisacam. bu konuda sizlerin oneri ve dusunceleriniz paylasmanizi istiyorum. saygilar.