Daytime Gündüz Farı 8 LED - 2 Adet Bitenekadar.com
İşe yarar mı dersiniz?
Printable View
Daytime Gündüz Farı 8 LED - 2 Adet Bitenekadar.com
İşe yarar mı dersiniz?
bedava :) ama kalitesi nasıldır bilinmez.
arkadaşım 307 sine taktı öyle bi aksesuar yani bi performansı yok öyle yanıyo hava olsun diyosan olabilir ama 2 tane alman lazım bi 20 lirada bağlamaya verirsin:)
Bende vardı boyle bişe ayda bir patlıodu cokta ısık vermıo sıkıldım söktüm daha buyuklerini takıcam ama bi denemek istiyorum dersen al
Bağlamasını kendim yapardım ama sonra vazgeçtim. Alınacaksa kaliteli bir şey alınmalı. Ucuz etin yahnisi çıkmasın sonradan... :)
Ben almıştım bunlardan bir çift, takması etmesi dert oldu bana, bi elektrikçiye götürdüm takarım abi ama alt ızgaraya vidalayamam, yapıştırabilirim anca bi de kablolar fazla ısınır vs tehlikeli iş bence boşver dediği için caydım takdırmadım. Duruyor öyle, daha farklı amaçlar için tehlikesizce kullanıma dair bi fikir bulabilirsem kullanırım. İçe, koltuk altına vs şeklinde. Yoksa duracak öyle boşboş.
Sevgili Anıl, evde 12 voltluk bir devre oluşturarak dener misin? Bir adaptörle vs. olabilir... Birkaç saat çalıştırdıktan sonra, ısınıp ısınmadığını anlayabilirsin.
aynı ürün bende mevcut aydınlatma adına pek bişi bekleme derim içine power led yok çünkü normal smdlerin mercek ekleyerek koymşlar sadece tip görsel olarak tıupatıp aynı ürün aynıdır diye tahmin ederek ve fitatına bakarak söylüyorum. aydınlatma istiyorsan power led olanlardan tercih etmelisin bence. he aydınalatmasına gerek yok görsellik katsın diyorsan hoş duruyor