Grande Punto 1.4 active fiyat yardım
S.a kolay gelsin herkese eski 2006 punto mu satıp yeni punto almaya gidicem yarın cuma günü gördüm aracı kontrol ettim aracın sorunu problemi yok araç hasar kayıtlı gözüküyordu plakadan ama şaseden kontrol edince hasar kaydı çıkmıyor ilan burda Fiat Punto 1.4 Dynamic 2009 Model 22.000 TL Galeriden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 138350731 20.500 tl ye anlaşmaya vardk yalnz fiyatı uygun mudur yoksa pahalımı yardm bekliyorm tşk ederim şimdiden :bye10000:
Ynt: Grande punto 1.4 active fiyat yardm !!
Bu araba Dynamic değil galiba. İçini görsem tam karar vereceğim,ama Dynamic'lerde Jant oluyor. Bunda kapaklar var. Eğer klima manuel'se belirtildiğinin aksine bu araba Active.
Ayrıca ben sizin yerinizde olsam Galeri'den değil sahibinden almaya özen gösterirdim. Galerilerin hali malumunuzdur. Bir de plakada hasar kaydı çıkıyor,şasi nosunda çıkmıyorsa,bu işte bir sakatlık olabilir. Ben sizin yerinizde olsam dediğim gibi sahibinden alırım.
MB860 cihazımdan 2 ile gönderildi
Bu araç dinamik değil.park sensörüde yok.
GT-I9500 cihazımdan 2 ile gönderildi
Be güneşten boyanan çamurluk vs. Daha önce duymadım valla. Tavan olur,kaput olur. Ama çamurluk zor güneşten. Dediğim gibi plakada kayıt olup,şaside olmaması da ilginçmiş
MB860 cihazımdan 2 ile gönderildi