firariyim Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar aranıza yeni katıldım. pazartesi gp 1.4 active aldım. aracımdan memnunum. her ne kadar araştırmalarımda dynamic önerildiğini görsem de gerek mali açıdan gerekse temiz olduğunu düşündüğümden dolayı bu aracı aldım. umarım zamanla pişman olmam. aracımda maalesef kitapçık yok fiatın sitesinden kitapçığı indirdim ama bazı yerlerde sıkıntım var.
1. araçta kapı açıldığında tavan lambam yanmıyordu. lambanın sönük olduğunu düşünmüştüm ama iş yerinde yanmaya başladı, eve gelince yine yanmıyor tavan lambam nedeni ne olabilir?
2. yol bilgisayarını kullanabiliyorum ama tarih, saat, hız limiti belirleme işlemlerini bir türlü yapamadım. sol konsolda "menü esc" (menüden çıkş) düğmesi var ama menüye giriş tuşu yok. kitapçığı inceledim ama menüye girişi bulamadım bi türlü. menü girişi nerden yapılıyor? silecekteki trip tuşu sadece yol bilgisayarının geçişini ve değerleri sıfırlamayı sağlıyr.
3. direksiyondaki kumandalardan sağ taraftan radyo frekansı araması yapamıyorum sadece kayıtlı olan 6 kanal arasında geçiş yapıyor. sağ tarafından sadece kayıtlı kanal arasında geçiş mi yapılyor yoksa bunun da bir ayarı var mı? ben radyo menü içeriğine girdim ama bi türlü bulamadım.