-
Punto 90 hp Multijet
Buda benim ilk Fiat deneyimim. Arka tamponda lokal boya var değişen yok orjinal 90.000 kilometrede 90 hp emotion paket. İlk izlenimlerim baya başarılı. Eksik yönleri ise saçma bir yol bilgisayarı var önceki aracım symboll de menzil ne gösteriyorsa gidiyordu bu çok dalgalanıyor.
Gelelim sormak istediklerime : Direksiyondan kumanda da ışıklandırma mevcut değil midir ? 2008 model araç
Birde yol bilgisayarı ingilizce dillere baktım Türkçe yok Türkçe yapmanın bir yolu var mıdır ?
-
Öncelikle aracınız hayırlı olsun kazasız belasız ;)
-Tuş takımı aydınlatması yok sanırım aracınızda 2006-2007 modellerde mevcuttu ama sonra çıkan modellerde genelde bu özellik yok.
-Yol bilgisayarına gelince bu şekilde kullanmaya devam edeceksiniz mecburen servisler bile Türkçe'ye çeviremiyor maaalesef.Çok teferruatlı olmadığı için 1-2 gün içinde çözersiniz herşeyini...
-
Çözmek sıkıntı değil şimdi de biliyorum neyin ne olduğunu ama türkçe olsa daha iyi olurdu. İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
-
-
Güle güle kullanın, kazasız, cezasız sürüşler :)
-
Hayırlı olsun... Bende 90'lık 6 ileri dynamic var. Benim araçta 2008 model ama direksiyon tuşlarında lamba var...
-
Hayırlı olsun,kazasız belasız kullanın inşallah.