Satılık 2008 GP t-jet sport
Arkadaşlarım abilerim aracımı ankara ekibinden bir çok kişi biliyor
Aracı aldığımda 34 bin kmde idi uzatılmış garanti vardı
Ocak başında yeni bitti garantisi
1buçuk yıldır kendisiyleyiz :)
farlar ve stoplar orjinal abarth aldığımda üstündeydi(ilk sahibi takmış serviste)
Aracı aldığımda kazasız boyasızdı allaha şükür şimdide kazası boyası bişeyi yok :)
Gerçekten temiz bi t-jet arabama nasıl baktığımı beni tanıyanlar az çok biliyor
Extradan Kartaşta;
-alt yalıtım pütür
-cruise kontrol
-pasta cila vs yapıldı
Araç 40-41 binde iken titizliğimden dolayı maltepe kartaşta triger kayışı seti,şarj kayışı vs komple devirdaim falan değişti alan kişi en az 4 yıl yada 100bin km triger korkusu olmasın:)
Her 10 bin kmde aracın motor yağı yağ filtresi değişiyor (Castrol EDGE fst 5-40w)
Balataları bitmemesine rağmen 53bin km lerde EBC green stuff balata taktık (kartaşta)-orjinal balatalar duruyor onlarıda vericem alan kişiye
Lastikleri Kumho KU-31 en az 5.5-6 mm diş var üstündeki escta yazıları silinmedi desem yalan olmaz
Lpg si benim tarafımdan 36800 km iken BRC ankara mocan otoda brc turbo kit takıldı
27 bin kmdir sıkıntısız kullanıyorum ne ık dedi ne vık dedi sadece lpg filtresi değiştirdim 10binden 10 bine
Araç turbo arabanın kullanım kurallarına göre kullanılmıştr örnek vermek gerekirse çalıştırıp hemen hareket etmem motor ısınmadan belli bi devri geçmem burdan bursaya giderken yolda stop etmem vardığımda en aşşağı 3-5 dk civarında rölantide bekletip öyle stop ederim :)
arabanın kitapcıkları faturalar vs hepsi duruyor yedek anahtarı vs vs
Arabada sigara içilmedi içirtilmedi küllük çakmaklık sıfır
Arabamız ortada gelen bakar inceler sorucağınız her türlü soruyu cevaplarım
Neyse lafı fazla uzatmıyayım :)
Km: 64450
Fiyat 25.750 TL
Mantıklı takas tekliflerini düşünebilirim
Aracı ankara yenimahalle yada akşamları bahçelievler 3.cd de görülebilir
Ynt: Satılık 2008 GP t-jet sport
Fiyatı da güzel,araba dehşet. İçim gitti :) Hayırlı satışlar
MB860 cihazımdan 2 ile gönderildi