Ahmet Atakan hayata gözlerini yumdu.
Evet arkadaşlar,Polis'in attığı gaz fişeği başına isabet eden,kalbi duran Ahmet Atakan hayatını kaybetti.
Hastaneye kaldırılma anı.
https://pbs.twimg.com/media/BTwQp7YIQAAN9ZQ.jpg:large
Ne söyleyeyim bilmiyorum. Resmen acımadan kıyıyorlar gençlere. Ben de bir gencim,ve sırf onların ideolojilerini benimsemiyorum diye beni de öldürebilirler mi? Hayatta kaldığıma şükretmeli miyim..
Ahmet Atakan Ölümsüzdür.. Ailesine sabır dilemekten başka bir şey gelmiyor elimden...
https://pbs.twimg.com/media/BTwVtXGCUAAmGg1.jpg:large
Re: Ahmet Atakan hayata gözlerini yumdu.
Mekani cennet olsun...
Sent my GT-9500 Galaxy S4 using 2
Ynt: Ahmet Atakan hayata gözlerini yumdu.
Her şey güzel olacak. Benim umudum çok. Artık gençler seslerini çıkartıyorlar. Bugün de eylemler var. Artarak devam edecek. Sonunda pes edecekler..
Yaşını büyütüp astıkları Erdal korkmadı. Biz mi korkacakmışız?
Alıntı:
takres Nickli Üyeden Alıntı
Mekanı cennet olsun...
Az önce youtube de gezi ile ilgili videoları seyrettim. Sözde dindar kesimin yorumları ise gerçekten ilginç. Polisin bi yerlerini yalayıp orada hakkını arayan insanlara terörist diyorlar. Orada hakkını arayan koyun olmayan insanlara karşı düşman olmuşlar. Ölümlere sevinir hale gelmişler maalesef. Cahillik diyeceğim ama içinde üniversite okuyan insanlar var. Denildiği gibi okumuşluk bunlarda sadece cehaleti almış koyunlukları baki bunların. Bunlarla aynı ülkede yaşamaktan nefret ediyorum...
Al benden de o kadar. İdeolojik görüşünü ******et arkadaş! Gencecik bir insan hayatını kaybetmiş,göbek atacak utanmasa!
MB860 cihazımdan 2 ile gönderildi
Allah rahmet eylesin.Apartmandan düşmüş,olayın doğrusunu araştırmak lazım.
GT-I9500 cihazımdan 2 ile gönderildi
Alıntı:
iskmehmet1975 Nickli Üyeden Alıntı
Benim hemşehrim kendisi,allah mekanını cennet etsin ama çocuk düşerek ölmüş abi.internette yazan herşeye güvenmemek lazım,provoke etmek için de yapanlar var.önemli olan beğenmediğimizi sandıkta yenmek yerine istediğimiz partiyi getirmek.sevgi ve hoşgörü inancı olan alevilik neden aynı yerde yapılacak olan cami ve cem evine karşı çıkıyor anlamadım doğrusu...
Aynen katılıyorum.
GT-I9500 cihazımdan 2 ile gönderildi