4 Ay İçinde 2. Kez Evime Hırsız Girdi
Bu sabah saat 6,30 da kalktım banyoya traş olmaya girdim. Dişlerimi fırçalarken eşiimin (ki eşim 6 aylık hamile) çığlığıyla yatak odasına koştum. Eşim evde hırsız var diye bağırıyordu. Salondan kayın pederim banyodan ben fırladık kapıya ama yetişemedik.
Admin burayı silme nolur. ****** çocuğu allahsız kitapsiz piç sabah saat 7 de hangi cesaretle kapıyı kanırtıp evde onca insan varken yatak odasına kadar girmeye cesaret ediyorsun... salondan kayınpederimin cebinden cüzdanı ve paralarını almış sonra yatak odasına yönelmiş eşimin çığlığıyla kaçmış ********. pantolon apartmanın merdivenlerindeydi.
Arkadaş sıonra tutup bana diyorlar ki polise laf söyleme. Polisi aradık 30 dk sonra geldi. ardından olay yeri inceleme gelecek dediler. tam 2 saat sonra geldi. ne yaptı evimin fotolarını şekti tutanak tuttu gitti. karakola gittim ifade verdim. fotoğraflardan teşhis etmeye çalıştık eşim şokta zaten bişey hatırlamıyor. teşhis edemedik. Sonuç sıfır.
diyorum ki 4 ay içinde 2. kez evime hırsız giriyor. Biz kime güveneceğiz yakalamıyor musunuz, bilmiyor musunuz bu hırsızları. bu sabah aynı cadde üstünde 4 eve girmişler 5-7 arasında. sonuç sıfır elde sıfır. sonra benden emöniyete güvenmemi bekleyin... güvenmiyorum arkadaş. ben kendi güvenliğimi kendim sağladıktan sonra. başıma gelen olaylarda polis bi işe yaramadıktan sonra niye güveneyim.
3. de elime gelirse ya öldüreceğim yahut öleceğim.... öldürsem yaralasam gene ben suçlu olacağım ki komşum hırsızı yaraladığı için 6 ay cezaevinde yatmış... ben böyle adaletin ve emniyetin...
Re: 4 Ay İçinde 2. Kez Evime Hırsız Girdi
Gecmis olsun...
Sent my GT-9500 Galaxy S4 using 2