Direksiyon, Vites Topuzu, Körük, El Freni ve Kolçak Kaplama Yaptırdım, Bir de soru..
Arkadaşlar geçen hafta içi eskiyen deri kısımları yeniledim, genel olarak iyi oldu.
Yapılmışken kolcağın rengi kaçmış kumaşını da deriye çevirttim. Resimleri ekledim..
Kozyatağında bir firmaya 250 TL ye yaptırdım hepsini.
Bir de ufak bir sorunum var, resimlerde ekli olan gösterge panelinin üstündeki kısım zamanla kendini bıraktı, elimle kaldırdığımda alttaki boşluğa yapıştırıcı sıkacak kadar alan var enjektör ile.
Medosa gösterdim, özel yapıştırıcısı var, bunu komple değişirler dedi servis elemanlarından biri.. Yine de sadece yapıştırıcısı bulunurumdiye sormak lazım dedi.
Bilgisi olan var ise nasıl bir yapıştırıcı kullanmak lazım ona, yapışanı sürüp bir gün küçük bir mengeneyle tuttursak düzelmez mi ?
şunun gibi; https://www.sahibinden.com/ilan/alis...36065530/detay
Ynt: Direksiyon, Vites Topuzu, Körük, El Freni ve Kolçak Kaplama Yaptırdım, Bir de so
Siyah silikonu ince dökün, çakmakla iki saniye ısıtın ve yapıştırın.söküldüğünde parmağınızla bile silebileceğiniz bi leke bırakır en fazla.
Sony Xperia L'den Pro ile Gönderilmiştir.
Ynt: Direksiyon, Vites Topuzu, Körük, El Freni ve Kolçak Kaplama Yaptırdım, Bir de so
Japon kullanma mümkünse. Folyoya zarar vermese bile altını nutlaka zedeler.
Silikon da,geri sökülme durumunda zarar verebilir. Kalkabilir de.
En iyisi 3M(orjinal olanlardan) sağlam çift taraflı bant alman.kendi yapıştırıcısı çok kuvvetli olduğu gibi,çakmakla ısıtarak tekrar kuvvetlendirebilirsin.
MB860 cihazımdan 2 ile gönderildi