Cevap: Total yakıt nasıl ?
Yetkili serviste hangi ustaya sorduysam Total dedi..Bu ay denemeyi düşünüyorum..Normalde shell w-power alıyorumç
Alıntı:
ZeMHeRi Nickli Üyeden Alıntı
Yetkili serviste hangi ustaya sorduysam Total dedi..Bu ay denemeyi düşünüyorum..Normalde shell w-power alıyorumç
Orhan Bey, ben de siz gibi bugüne kadar 3 depo O/Pet Ultraforce Eurodiesel yakıt alımım haricinde hep Shell V-Power Nitro+ Diesel alıyordum. Fakat İzmit'ten çıkarken "50 TL. tutarında bir yakıt alıp deneyeyim" düşüncesiyle giriş yaptığım Total Oil Türkiye A.Ş.'nin kendi işlettiği istasyonu olan Başiskele İstasyonu'ndan depoyu doldurdum.
İlk baktığım menzil oldu. 945 km. menzil verdi. Bu değer Shell V-Power Nitro+ Diesel ile doldurduğumda aldığım değer ile aynı. Aracın motor sesinde Shell'in söz konusu yakıtına göre azalmayı hissettim. Bununla beraber kalkışlardaki serilik daha da hızlandı. İşin özü "bugüne kadar neden hiç Total'den yakıt almadım ki?" dedirtti.
Bu noktada önemli olan yakıtı Total Oil Türkiye A.Ş.'nin herhangi bir istasyonundan değil de kendi işlettiği istasyonundan almak bana göre. Ankara'da Yenimahalle ve Çankaya'da bulunan DOCO PETROL DANIŞMANLIK A.Ş. adıyla Total Oil Türkiye A.Ş.'nin işlettiği 2 adet kendi istasyonu var. İlk alımınızı size yakınsa oradan almanızı öneririm.
Şunu da belirtmekte fayda var. Total Oil Türkiye A.Ş.'nin akaryakıt alanındaki hisseleri yakın süreçte Demirören Grup'a satıldı. Yani yeni kurumsal adı Total Turkey Pazarlama A.Ş. oldu. Bu durumdan istasyonlardaki akaryakıt kalite denetimi/kontrolü, çalışan personelin müşteriye karşı olan tavrı ne derece etkilenir bilmiyorum. Bunu sanırım zaman gösterecek.