Lanet olsun bir kez daha soğudum bu Fiat'tan. Herkes Volkswagen alsın
Dostlar malumunuz 2008 t jet punto arabam satılıktı, arkadaşlardan da özür diledim bu gün Fiat bayisine takasa sordum arabayı. İnanın fiyat konuşmadık bayi ile sadece sorduğum bravo t jet elinizde var mı, fiyatları nedir. bana verilen cevap küfürden beter oldu, Fiat bayii: -onu senden başkası almaz dedi. yeminle şaşırdım lanet olsun satışınada arabasına verdiği değerede bir kez daha anladım millet neden fiatı kötülüyor volkswagen alıyor böyle kendi arabasının arkasında durmayan firma görmedim. adamlar dacıanın afedersiniz çok özürdiliyorum bu sadece benim fikrim tartışmıyorum belki çok iyi bi arabadır ben anlamam arabadan. kıçı kırık arabasını bile yere göğe sığdıramıyor bizim fiat afedersiniz nese diyecek bişi bulamıyorum ben bi an düşündüm farklı motorumu kullanıyorum diye arabam şu an elli bin km'de allaha şükür bi tarafına anahtar vurulmadı düzenli bakımı oldu. volkswagene herkez onca para veriyor elli bin tl ye boş golf alıyo diyodum valla helal olsun o adama akıllı adammış gerizekalı benmişim bu dünyada.