Sahibinden.com'daki pert ama hasar kaydı olmayan araçlar
İyi akşamlar herkese,
Sahibinden de ilanları gezerken bişey gözüme çarptı neredeyse canı çıkmış sağlam yeri kalmamış ama hiç hasar kaydı olmayan araçları satıyorlar bi de altına dolandırıcılara peşkeş için hiç serviste bakıma girmedi yazmış yani serviste de kaydı yok.. Oh ne ala memleket valla bence bu noktadayken bile engellenmeli bu araçların satışları lakin insan canı bu da öte yandan millet ne zorluklarla alıyo araçlarını..
Aklınızın bi köşesinde bulunsun diye paylaşma ihtiyacı duydum yani kaydı olmayan bi sürü araç da pert olabilir. Dikkatli olmak lazım. Örnek olması için bi kaç ilan paylaşıyorum özellikle clio grand tour'a hayran kaldım motor diye bişey yok arabada..
2013 FORD FİESTA 10.000 KM DE PERT KAYDI HASAR KAYDI YOK - Türkiye'nin ilan sitesi sahibinden.com'da - 136318568
FİAT LİNEA 2012 PERT KAYDI HASAR KAYDI YOK 60000 KM DE - Türkiye'nin ilan sitesi sahibinden.com'da - 136317871
PLAKALI PERT KAYITSIZ KAZA KAYITSIZ HASARLI 2011 1.6 CLİO GRANDT - Türkiye'nin ilan sitesi sahibinden.com'da - 136308146
EGEYILDIZ-OTODAN 2012 FORD FOCUS III TITANIUM 1.6i PERT KAYITSIZ - Türkiye'nin ilan sitesi sahibinden.com'da - 136302788
Ynt: sahibinden.com'daki pert ama hasar kaydı olmayan araçlar
Avrupada perte cıkan araçlar birdaha trafiye cıkamaz hasar ne olursa olsun bizdede olması şart.
Ynt: sahibinden.com'daki pert ama hasar kaydı olmayan araçlar
Tepeenin ilanda otomatik katlanır ayna diyo, arabada ayna yok ??? :D
Sony Xperia L'den Pro ile Gönderilmiştir.