takıyorlar arkadaşlar cok hoşuma gitti civic te ve bi 206 da gördüm puntoda neden olmasın :evet: o parçanın adı ne nerden bulucam bilen varsa bi yardımcı olsunda bi tenede ben takem :D
Printable View
takıyorlar arkadaşlar cok hoşuma gitti civic te ve bi 206 da gördüm puntoda neden olmasın :evet: o parçanın adı ne nerden bulucam bilen varsa bi yardımcı olsunda bi tenede ben takem :D
Bende var kardeşim,ama henüz bir elektrikçiye gidipte taktıramadım,elim f1 çakar lamba (pat pat), amerikan park sinyal modülü ve birde sese duyarlı equalizer var,sadece equalizeri kendim taktım :) Diğer ikisi bekliyor.Sana link vereyim o linkten alabilirsini bahsettiğin lambayı;
F1 ÇAKAR LED LAMBA KIRMIZI LED FORMULA MUGEN T?P GittiGidiyor'da 79272106
bu linkten alabilirsin.Güvenilir bir site kendimde orada satış yapıyorum.
Takan arkadaşlara ayıp olucak ama cok apachi işibe .
Şöyle bir durum var, bence sislerine taktırma, çünkü o çakar lambanın haliyle belli bir yanma süresi vardır,örneğin belki 100 saat yada 250 saat olarak düşünürsen sisleri yakıp gezdiğin süre boyunca bu lambanın zamanından götürecek, ama bu lambayı stop lambalarına bağlarsan sadece frene bastığın anlar yanar ve lambanın kullanım süresi daha uzun ömürlü olur.Ben şahsen stoplara bağlatacağım.
:)) sen bildiğini yap kardeşim..
İşlemi yapınca resim atarsanız, merak ettik :9
https://www.youtube.com/watch?v=5F8BzvS2dWA bu linkten bakabilirsin lambaya..