arkadaşlar mini coopers ile takas teklifleri aliyorm 2002 ile 2005 model arasinda copeer S modeli sizce düşünülrmu ve bilgisi olan varmi coper hakknda sorunlu araç falan filan diye duydum
Printable View
arkadaşlar mini coopers ile takas teklifleri aliyorm 2002 ile 2005 model arasinda copeer S modeli sizce düşünülrmu ve bilgisi olan varmi coper hakknda sorunlu araç falan filan diye duydum
Duyduğum Kronik Sorunlar
Camların ve sanrufun kafasına göre hareket etmesi
S serisinde intercooler hortumundan ses gelmesi ve çabuk aşınması
Bagajın kilitli kalma sorunu
Direksiyon pompasının bozulması gpdeki city mevzusu gibi
Sıcakta durunca camlarda takılma
ön konsoldan ses gelmesi
Soğuk havalarda dizel gibi sesli çalışan motor
Dikiz aynasında titreme olayı daha birsürü vardı ama bunları duyunca Punto'yla yola devam dersin diye düşündüm :D
ben geçen gün 30 bin e 2006 pert toplaması bi tane buldum 40k km de ama tabi şöyle bir araştırdıktan sonra benim arabanın 3 katı yakıyor.. eğer 90 ı geçmezsen 2 katı.. üstüne bir de pert arabaya o kadar para gerçi hani piyasası bu araba pahalı değil ama ne bileyim yahu
ibiza cupra 180 bg canavar gibi araba dsg çift kavrama vs vs 46.000 0 km
bence al derim hocam geçen akşam 2007 1.6 sına bindim cennet'den tekirdağa gidip geldim yok böyle bir makina her aracın kronik sorunları var bugun amcam'da 7 serisi var bmw deli gibi kronik sorun cıkıyor bence gözünün yaşına bakma sok yetkili servise yürüyende bişey yoksa al gitsin amfii bas yap ac sesi hiç bir ses gelmez kulagına gazla gitsin :)
R 53 süper makinadır hele supercharger sesi öyle zevk verir ki adama performans arabasıdır çok yakar. .hafta sonu arabasıdır. .kronik sorunları çokça mevcut. .takas yapacağınız araç eski ve zorlanmış olacak o yüzden risk çok büyüktür. . 2005 model olursa 3 kollu çok fonksiyonlu direksiyon simitli olanlarda bildiğim kadarıyla kronik sorunların bazıları giderilmişti. .ki gene risk herzaman vardır.iyi bakmazsanız yatak sarar , zorlarsanız kırılabilir :D ama tadından yenmez o makinanın. .bence riske değer ama tertemiz zorlanmamış ve 2005 model olanından olursa. .onlarında fiyatları ortalama 37-40000 arası değişir saygılar
mini cooper'lar o kadar çok oldular ki, senin kırmızı Evo'yu sokakta miniyle yan yana görsem senin arabana daha çok bakarım.yazılanlardan görüldüğü üzere, kronik sorunları fazlaca.Senin aracında daha az sorun var...
Ben olsam 11-8 yaşında, hele ki böyle performanslı bir aracı almazdım. Süper bakımlıdır, düşünülebilir belki ama yine de ortalama 10 yaşında aracı (Mini özelinde konuşuyorum) almazdım.
İlle performans istiyorsanız 2. elde alternatif çok. Belki Mini sürüş zevkini veremeyecekler ama bir sürü 1.2/1.4 tsi motor var. 105 HP/140 HP Punto'lar var. Hepsi daha genç, daha diri araçlardır.
Bu arada BMW 7 serisinin kronik sorunları nelermiş, merak ettim.
2008 model 69.000 km de Cooper s i Cumartesi günü özel servisten çıkarttık. 9,250 Tl ödeme yaptık. Araba yağ eksiltmiş ve sonuç 9,250 TL. Bu sorunun kronik olduğunu söyleyenler var. Ayrıca ufak tefek farklı kronik sorunları da var. Size tavsiyem bilmediğiniz bir araba ise almanızı önermem.