Atlattığım kaza ve araç kameramdan görüntüleri
Bu akşam eşim ve 9 aylık bebeğimizle eve giderken olan olay. Benim döndüğüm yer sağa dönüş için yolun ayrıldığı yer. Tek şeritli yolda aklı sıra uyanıklık yapan ancak az daha geberecek olan geri zekalıyı göreceksiniz. Yaptığım acı freni de.Herif kaçamadı ben de çok sinirlendim. Yakaladım bi tane patlattım. 45-50'lili yaşlarda biri.Araya girdiler.Sonra döndüm arabama bindim. Zira trafiği tıkamıştım.Sinirimden ellerim titriyordu.Velev ki ben değil de kamyon gelse buna çarpsa ve ölseler. Senin kamyoncuyu içeri attırmaya ne hakkın var.Tamam senin ölmeye hakkın var ama suçsuz olanı içeri attırmaya ne hakkın var. Kamerada duyacağınız küfürler için kusura bakmayın..
https://www.youtube.com/watch?v=iHl11O6rmJE
...
Ynt: Atlattığım kaza ve araç kameramdan görüntüleri
Tamamen haklısınız, görüntülere bakınca siz inip adamı dövmek istemişsiniz, belki biraz da canınız başka birşeye sıkkınmış sanki, kamerada kaza atlatmış gibi durmuyorsunuz sağda yeterince yer var ve hızınız da az. ben de önceden en ufak olayda aşağı inerdim ama zamanla yanlış yaptığımın farkına vardım benden daha deli insanlar var dışarıda ve değmez değmiyor da. Geçmiş olsun, beterinden saklasın Allah.
Htc Sensation/