Tramerde çıkan çarpma hasarı
sevgili arkadaşlar lütfen yardım 23 temmuz akşamı aracımın sol 2 kapısnı 10 ar cm uzunluğunda çizdiler bende kimseye sormadan servise gittim ve hasar raporu tuturdum resimler çekildi 2 gün sonra almak üzere aracımı bıraktım fatura tutarı 800 tl idi aviva sigortadan exper gelmiş tekirdağ dan genel boya işçiliği 600 tl kaporta işçiliği 200 tl .Benim iki kapı komple boyanmiş tramer 5664 de mesaj attım 3000 tl çarpma hasarı çıktı gözlerime inanamadım Aviva istanbul genel mdr lüğnü aradım o rapor tahmini hasar raporuymuş daha ödeme yapılmamış düzeltilirmiş falan bi sürü safsata acayip derecede moralim bozuk ayrıca aracımı takasa soktum 24.500 tl dediler daha aracım 8000 kmde raporda aracım 1.4 16v dynamik punto geçiyo falan .Şikayet varda baya madur kişilerde var ama en azından bu tramer hatasını nasıl düzeltebilirim şimdiden teşekkürler
Sigortacılar demeyelimde hocam
Alıntı:
outlife Nickli Üyeden Alıntı
nasıl bir sistem bu ya... 600 tl lik hasarı ne demek 3000 tl göstermek... bu değer kaybını kim ödeyecek... araç sahibi... suçlu kim kendini bilmez sigortacılar ve servis personeli... böyle bir sistem olabilir mi ya... araç alıp satan bir arkadaşım audi a4 almış ve ilana koymuştu. geri geri gelirken aracın sağ ön çamurluğun alt tarafından çarpmış. servis gelmiş bakmış 2000 liraya hallederiz falan demöiş neyse halletmişler. müşteri gelmiş arkadaşın yanında tramere mesaj atıyor 20 bin lira hasar görünüyor o tarihte... arkadaş çıldırdı. ki çıldırmamak elde mi? böyle sisteme küfür edince kızıyor arkadaşlar devlet düşmanı diyorlar...
Sigortacılar diyerek tüm sektörü karalamayalımda SİGORTA ŞİRKETLERİİ VE SBM diyelim hocam. Çünkü biz acenteler olarak sadece satış - pazarlama ve müşteri memnuniyeti yaratma amacındayız. Eğer stem düzgün işlese hiç sıkıntı olmayacak ama işletemiyoruz nedense