Airbag lambası yanıyor ??
Arkadaşlar resim çekemedim ama göstergede oturan kişininin önünde daire olan işaret yanıyor sanırım airbag arızası sabah akşam bir şey yoktu sabaha uyarı lambası yandı.acaba yol bilgisayarında bir şey kurcalamış olabilirmiyim ? Aracı yeni aldım 2008 grande punto dinamik
Cevap: Airbag lambası yanıyor ??
Konu biraz hort olacak ama.
Daha önce korna çalmaması direksiyon tuşlarının çalışmaması airbag arıza ışığı yanması gibi nedenlerle airbag sargısını tamir ettirmiştim. 1 yıl garanti verdi usta bi sorun olursa gel ücretsiz yaparız dedi. Yazılı kağıt aldım hatta sıkıntı çıkmaması için. Sorun çözülmüştü. Kornam ve tuşlar çalışıyor arıza ışığıda sönmüştü.
Şimdi sorunum şu https://www.youtube.com/watch?v=vUn1...ature=youtu.be video dan duyacağınız üzere bir çıt çıt sesi gelmekte. Direksiyon içinden geliyor ses. Şuan airbag arıza ışığım yanıyor ancak kornamda direksiyon tuşlarında bir sorun yok. Bu çıt çıt sesi tam sağ yapınca hala var.
Sizce sorun ne olabilir ? Değişen sargı da mı problem var ?
Alıntı:
Emre9110 Nickli Üyeden Alıntı
Konu biraz hort olacak ama.
Daha önce korna çalmaması direksiyon tuşlarının çalışmaması airbag arıza ışığı yanması gibi nedenlerle airbag sargısını tamir ettirmiştim. 1 yıl garanti verdi usta bi sorun olursa gel ücretsiz yaparız dedi. Yazılı kağıt aldım hatta sıkıntı çıkmaması için. Sorun çözülmüştü. Kornam ve tuşlar çalışıyor arıza ışığıda sönmüştü.
Şimdi sorunum şu
https://www.youtube.com/watch?v=vUn1...ature=youtu.be video dan duyacağınız üzere bir çıt çıt sesi gelmekte. Direksiyon içinden geliyor ses. Şuan airbag arıza ışığım yanıyor ancak kornamda direksiyon tuşlarında bir sorun yok. Bu çıt çıt sesi tam sağ yapınca hala var.
Sizce sorun ne olabilir ? Değişen sargı da mı problem var ?
büyük ihtimal odur bende de içeriden kağıt sürtüyormuş gibi ses geliyor kornam sol taraftan çalmıyor radyo tuşlarım çalışmıyor, farlar göz kırpıyor. bende tamir ettirmiştim usta dayanmaz demişti yine 7-8ay kullandım ama artık değişme yolundayım zaman zaman trafikte sorun oluyor
Emre bey aynı sorun (airbag lambası, korna çalışmaması, direksiyon tuşlarının çalışmaması) bende de mevcut, nasıl çözdünüz?? bir de bu şekilde muayeneden geçmez sanırım araç...