İstanbul-Kemer hakkında ?
Merhaba arkadaşlar. Tatile çıkıyorum ve arabamla gitmeyi planlıyorum 2012 evo 16 bin de ( motorum olsaydıda onla gideydim ama malesef arabaya kaldık :( )
İstanbul-Adapazarı-kütahya-ısparta-antalya yolunu seçeceğim. Bu güzargahdaki radar tecrübelerinizi benimle paylaşabilir misiniz ? Ortalama hızımı 140 150 olarak ayarlamak istiyorum.
Birde size şöyle bir soru sorayım. İstanbuldan çıktıktan sonra arabaya boydan boya çamur la su karışımı dökmek istiyorum her iki plakayıda kapatmak için bu çamurlar arabanın boyasına zarar verir mi ? Antalyaya girerken benzincide suyla yıkayıp dönerkende aynısını yapmak istiyorum. Polis çevirdiğinde sıkıntı yaşarmıyım ? Yinede radardan ceza yeme gibi bir şansım var mıdır ?
Not: Çamurun amacı ekteki gibi bir resimle karşılaşmamak için :)
Saygılar :)
Camura saplandim ve arabanin ustunde leke kalio 2 3 yikamada anca temizleniyor
Hocam kemere isparta uzerinden uzar.ispartaliyim alanya tarafina ispartadan kemere burdurdan gitmek mantikli. İsparta antalya daha az sıkıcı bir yolu vardir ama rampa coktur. Hem daha fazla yakit harcarsin. Burdur tarafi dumduz. Burdur girisinde trafik bolgeye, bucakta girise dikkat et. Kemer yolunda zaten komple dikkatli git :)
Edit: bu arada keciborludan sonra sd havaalani organize sanayi bolgesinde 111km/h ile ceza yersen, sollarken 110km/h' nin %10 uzerine cikma hakkinin oldugunu iddia edersen, "bolunmus duble yolda kimseyi sollamak zorunda degilsiniz beyfendi" biciminde bir uyariyla karsilasirsin. Tecrubeyle sabit :)