İkitelli autoking sakın uğramayın..
Merhabalar, Arkadaşlar biliyorsunuz ki geçmiş günlerde ufak bir kaza yaptım kaskoyu bozdurmak yerine autokinge bırakıp yaptırmayı tercih ettim herneyse,
aracı salı günü teslim ettim araç bana cuma sabahı teslim edilcekti edilmedi cumartesi edildi.
araca öylesine bakıyım dedim geçerken bir baktım sağ arka tamponu vurmuşlar.
sonrasında arabayı teslim alırken ön tamponda ufak bosluklar vardır sökmeye çalışmışlar sökemeyip öyle bırakmışlar.
araç pislik içindeydi içi vs.
arabayı bıraktığım'da benzin ışığı yanmıyordu alırken klima sona kadar müzik sonses bırakılmış benzin ışığı yanıyordu ön cam'da full boya izi tinerle silmekten parmaklarımın derisi koptu inanınki!
kaput barizz dana gibi ayırıyordu sol taraftaki esneklik giderilmemiş bunun üstüne eşşek gibi bir'de 600 tl para verdim araba lazımdı almak zorundaydım itiraz ettim gel abim hallederiz falan ayak yapıp gönderdiler.
aracı teslim ederken ise verilen sözler biz bu işin kralıyız en iyisiyiz sanayi servis boş onlarda bize araç gönderiyorlar şerefi üzerine yemin etti ordaki çalışan arkadaş napabilirim siz'ce aracı geçen hafta önden ufacık sürtüm bu sefer sanayide 300 TL karşılığında yaptım boya makinası bile zor görüyor mükemmel işcilikte beşyol sanayide bir arkadaş yaptı ..
Çok pişmanım cok hem 1 hafta arabasız kaldım hem stres hem param gitti bu autokinge ne yapabilirim ben arkadaşlar paramı almak için tşkler..
:uhm00000: