Grande punto alamama hikayesi (maalesef)
Selam arkadaşlar.arkadaşın açtığı grande punto alma hikayesine karşı bende bu konuyu açmak istedim.
Geçen yılbaşından beri kayınpederin eşime söz verdiği araç için baya bir araştırma yapmıştık.Sırasıyla istediğimiz arabalar
Bizim de katkımızla.(ama kayınpeder hiçbir zaman takviyeyi kabul etmedi ben alıcam dedi)
1-A3
2-Honda civic hb.
3-golf
4-citroen c4
kayınpederin düşündüğü rakamsa 35 000 ytl civarıydı.
1-opel corsa
2-yaris
3-grande punto
4-polo (kayınpederin en çok istediği)
evet bu araçlar ortada dolaşırken, temmuz başında bir pazar günü eşimle beraber kayınpederim fiat bayisinine gitmişler ve benimde çok istediğim grande puntonun siparişini vermek üzereyken beni aradılar ve punto için ne dersin dediler.bende ok dedim sevinerek (ogün şehir dışındaydım).Siparişini verdikleri araç 1,3 multijet 90 hp emotion gri ve 16" jantlı duologic vites araç koç indirimiyle 33,900 e sipariş verilmişti.Daha sonra temmuz sonunda 5 000 ytl fiyat sabitleme parasını yatırdık birmot hesabına ve araç için satıcının dediği ağustos sonunu beklemeye başladık.Satıcı arkdaşın vurdum duymazlığından bizi hiç bir şekilde bilgilendirmedi ağustos sonu dedi.22 ağustos civarı aradık şu an için sorun varmış ekim 15 dedi ben yinede sizi değişiklik olursa ararım dedi
bende durumu kayınpederime bildirdim ve satıcı arkadaşı arayarak siparişi iptal ettirdi ve 2 gün için pek istemeyerek te olsa 1,4 triptonik vites polo tredline modelini aldık 31000 ytlye.(çünkü kayınpedere ısrar edemedim artık sonuçta arabayı o alacak)
sonuç olarak
1-kmde 130-150 ytlye gezecekken 280 civarına gezeceğiz en büyük zarar bu.
2-vergi fazla ödenecek
3-model yeniliği ve puntonun karizması
4-ve donanım puntoda yok yok Esp,asr,hılholder dijital klima 4 cam otomatik vb bunların hiçbiri poloda yok malesef.
Maalesef aranıza katılamadım çok isterdim ama olmadı.Belki yakıtı bahane ederek yaz başında aracı satıp punto veya bravoya dönüş yapabilirim.
hepinize iyi forumlar saygı ve sevgiler.