Punto Evo & Mitsubishi Colt tercihi yardım
3 yıla yakın punto evo 1.3 multijet aktive start&stop kullanıcısıyım.ilk sahibiyim.araç 36 binde.senelik yaptığım yol ort 12000 km civarı.aracı değiştirsem mi diye düşünüyorum.aklımda uzun zamandır yeni kasa otomatik colt var.ama çok kararsızım bu konuda. colt full donanımlı hız sabitleme soğutmalı torpido far yağmur sensörü gibi hoş özellikleri var en önemlisi otomatikleştirilmiş şanzumanlı olması bana konfor açısından artı sağlayacaktır.hız sabitleme de öyle. .ve sorunsuz sınıfında yakıtı en düşüklerden biriymiş forumlarda araştırmasını çok yaptım.ama dediğim gibi çok kararsızım.evodan sonra yakıtı beni üzer mi bilmiyorum.colt aldığımda en azından 5000 tl elime kalır. .lpg li de olabilir colt. her iki aracında artılarını eksilerini kısmen biliyorum. .sizde bildiklerinizi paylaşırsanız sevinirim.forumdan fikir almak istedim.sizce evomu satıp colt almaya değer mi? ? araçlar için artısıyla eksisiyle fikirlerinizi paylaşınız. .saygılar
Ynt: Punto evo & Mitsubishi colt tercihi yardım
yan komşumda colt var.hacim olarak küçük.hiçbir araba bizim kıç kadar otoparka sığmazken colt sığıyor.malesef tek avantajı bu.bariyerden geçerken zıplıyoruz.iç malzemesi dün bindiğim kuzenimin dynamic evosundan çok daha kalitesiz, punto 2002 modeldeki iç malzemenin aynı nerdeyse.tek avantajı koltukları çok rahat.. bence evo durmalı...
MB860 cihazımdan 2 ile gönderildi