Merhaba;
2007 model Grande Pumtom var göğüslük üzerindeki kumanda alıcısının kapağı kırıldı ve hiçbir yerde bulamıyorum. Yardımcı olabilecek arkadaş varmı?
Resimler ektedir.
Teşekkürler;
Printable View
Merhaba;
2007 model Grande Pumtom var göğüslük üzerindeki kumanda alıcısının kapağı kırıldı ve hiçbir yerde bulamıyorum. Yardımcı olabilecek arkadaş varmı?
Resimler ektedir.
Teşekkürler;
Doğan L :)..Servise sor veya çıkmacılarda tonla vardır..Bulunduğun ilde varsa çıkmacı tabi..
Çıkmacıdan bol ne var bu memlekette bi soralım ;) teşekkürler
yalnız o digital klima olan modellerde ısı sensörünün yeri diye biliyorum active lerde kapağın altı boştu galiba.
o parçanın uzaktan kumanda ile alakası yok. klimanın sensörü, sizin araç active olduğundan sadece boş soket var.
15 lira serviste benimde kayıptı aldım
Ben de o parçanın ne olduğunu merak eder dururdum, bu sayede öğrenmiş oldum. Teşekkürler :)
bu klima sensörünün altındaki uzun kapak ( Ön cam boyunca uzanan ) ne kapağı arkadaşlar, parçacıdan ne olarak isteyeceğiz benim bir köşesi oturmuyorda değiştirmeyi düşünüyorum
difüzör o parçanın adı
Ön camın önündeki komple alt siyah çıkıntıdan bahsediyorsan "ön cam difüzörü" ismii......
Komple difüzöre gerek yok, sanayide hurda GP'lerin birinden sökün. Gerçi serviste 15 liraysa sanayiyle uğraşmaya değmez
Eparçac?m Oto -> Tofa? Fiat Renault Dacia bu sitede bulacağından eminim arkadaş.