Bunun Adı Haraçtır.... Başka bir şey değil...
Habere gel habere... Değerli kağıt bedeli ne lan... Ehliyetler borsada işlem görüyor da haberimiz mi yok????
Komisyonda kabul edilen düzenlemeyle, sürücü belgeleri, ömür boyu kullanılamayacak ve 5 ya da 10 yıllık periyotlarla yenilenecek. Kanun teklieki maddeye göre, 24 milyon sürücü ehliyetini değiştirirken “değerli kağıt bedeli” ödeyecek. Bu miktar 2013 yılı için 101 lira olarak belirlendi. Söz konusu tutar önümüzdeki yıllar için artırılabilecek
Ehliyete ?vergi? gibi kâğıt bedeli - Milliyet
Ynt: Bunun Adı Haraçtır.... Başka bir şey değil...
Sandığa giderken bunları unutmaması lazım Türk halkının önemli olan o. Biz hep çabuk unutan bir milletiz...
ile Xperia Neo V'den gönderildi.
Ynt: Bunun Adı Haraçtır.... Başka bir şey değil...
Ben facebookuma da yazdim...
Ben kasim ayinda ehliyetimi aldim gecen sene.1500tlye yakin bi para cikiyor cebinizden tam manasiyla.ehliyet kursu,devlet vergileri/soygunları, muayene vs vs...
Ayrica bi ikizim var.ve abim var.toplamda kasim ayinda ehliyet icin cebimizden cikan para 4500tl idi.
Evde ehliyetli 5kisiyiz.3u yeni soyuldu...biz her 5-10senede bir bu 101tl ve doktor muayenesi ivir ziviri dahil ortalama kelle basi 200lira para odeyeceksek..
Her 5-10yilda bir bizden 1000lira vergi alinir..
Ciddi rezalet.ekmegini soforlukle kazanan ve asgari ucretle calisan adam 101lira verebilir mi acaba?
Ben basbakanin biber gazi ve jop masrafini, oğlunun gemiciğini, yurtdışı seyahat masraflarını ödemek istemiyorum arkadaş?!
MB860 cihazımdan 2 ile gönderildi