Nissan Juke mu? Fiat 500 L mi?
kızım çalışıyor,25 bin peşinatı var. gerisini taksitle çalışıp ödeyecek.bugün bayileri gezdik ,en son
nissan juk benzinli otomatik vites 53 500 TL
fiat 500 L dizel otomatik (ful ,cam tavan vs) 53 000 TL
arasında kaldık,bana göre istanbulda hergün 25 km yol yapacağı için fiat 500 L daha mantıklı,ama iç dizaynı ve dış görüntüsü yüzünden kızım juk dan kolay vazgeçemiyor,
bu araçlarla ilgili bilgisi olanlar varsa ,bizimle paylaşırsanız sevinirim,biz de ona göre daha kolay karar verebiliriz sanıyorum,şimdiden teşekkürler ..
Re: nissan juk mu fiat 500 L mi ?
Juke çok dar bir araç. 500L nasıl bilmiyorum ama, dizelde olmasının etkisiyle 500L derdim bende.
Send my Samsung Galaxy S3 using 2
Ynt: nissan juk mu fiat 500 L mi ?
500L fiatin su ana kadar yaptigi en iyi arac.
GT-N7100 cihazımdan 2 ile gönderildi
Nissanın parca ve işcilik fiyatları segmetindeki en yüksek fiyatlara sahip ayrıca juke artık bence yüzü eski bir otomobil 2 yıl sonra makyaj olur 500l cok yeni ve daha yeni teknolojiye sahip azda olsa benim fikrim bu şekilde.
Alıntı:
cann Nickli Üyeden Alıntı
dün fiat,renault,nissan bayiilerinden sonra bugün de toyota,peugeot ve ford bayilerinden sonra , yakıt,donanım,büyüklük ve fiyat olarak en uygununun fiat olduğuna karar verdik, araç internet resimlerinden çok farklı,yakından görünce daha da netleşti fikrimiz,
fiat 500 L otomatik,dizel,panaromik cam,17 inç jant vs 52.500 e el sıkıştık
görüşlerini paylaşan arkadaşlara teşekkür ederim,karar vermemizde onlarında katkısı oldu..
Dogru karar hayırlı olsun