Arkadaslar bugun itibari ile üniversite lisans mezunu oldugumu öğrendim, aof den mezun olduktan sonra askerliği nasıl tecil edecez 2 yıl otomatikmi olcak subeyemi gitcem yaş 27 bu arada
Printable View
Arkadaslar bugun itibari ile üniversite lisans mezunu oldugumu öğrendim, aof den mezun olduktan sonra askerliği nasıl tecil edecez 2 yıl otomatikmi olcak subeyemi gitcem yaş 27 bu arada
tebrikler, 2 senedir 3. sınıfı geçemedim :) seneye kısmetse
geçmiş olsun, gözün aydın :)
acaba bu askerliği nasıl tecil edicem şimdi
neden tecil ediyorsunuz ki? gidin olsun bitsin. çıksın aradan
arabanın 6 ay kredisi kaldı bitirip kafan rahat gideim diom ya
Daha önce tecilin var mı ? Daha önce tecil ettirmediysen 2 yıl daha tecil ettirebilirsin. Ha daha önce tecil edildiyse tecil hakkın dolduğundan gitmen gerekli sanırım askere.
Şubeye gitmek gerekiyor, herhangi bir şubeye gidebilirsiniz boş olacağını düşündüğünuz bir yere gidin.
mezun olduktan sonra tecil hakkınız var mı varsa ne kadar bilmiyorum. lakin ben okurken 5 sene okul tecil ettirmediğinden (sınıf tekrarlarında tecil hakkı da ortadan kalkıyor) okul bittikten sonra direkt gittim. şubeye bir sorun derim.
hayırlısı bence sat arabayı git :)
Diplomanızı alıp askeri şubeye gidiyosunuz. Tecil ettiriceğinizi söylüyosunuz sizi muayeneye gönderiyorlar sağlık raporundan sonra tecil ediyorlar.
Hayırlı olsun...