cdogu Nickli Üyeden Alıntı
Aslinda bakarsak su benzin fiyatlariyla benzinli arac almak zaten mantikli degil. Ben de benzinli kullaniyorum. Beni cok uzmuyor acikcasi. Size de tavsiye ederim fakat, surekli inip yukselen benzin fiyatlari yuzunden hesap tutmuyor bazen...
Ayrica dizel araclarin torkunun yuksek olmasi sebebiyle daha atik bir performansa sahip oldugu da asikar. Linkteki araca bakamadim telefonda oldugum icin, eger ucuza alinacak,makul bir arac ise alinabilir..
Direksiyon konusuna gelince. Puntolarda en belirgin hata, city mode problemidir. Puntolarda direksiyon hakimiyetine yardimci olmak maksadiyla city mode denen elektroservo bir motor var. Bu motorun arizalanmasidir bu arizanin tanimi.
Yetkili serviste eger aracin kronik arizasi oldugu tespit edilirse,ki forumda buna ayri acilmis bir bolum dahi var,degistirenler oldu, o zaman degistirirler.. sorun kalmaz.. eger kaza sonucu olduysa,ve bunu size kanitlarlarsa,malesef 1500 ila 2500 tl arasi ucret karsiligi degisir..
Genellikle,kronik oldugu icin degistirirler. Basiniz agrimaz yani,ben dahil pek cok kisi city motorunu degistirdi ucretsiz olarak.
2 aracılığıyla Motorola Atrix cihazımdan gönderildi.