Forum Üye Kartı ve İndirim Çalışmaları
Arkadaşlar muhtemelen tartışması konuşması vs olmuştur.
Furkan arkadaşımızla (celenlee) https://forum.grandepuntotr.com/arac...tml#post841800 konusu altında bir kaç öneri geliştirdik.
Bir çok arkadaşımızın ihtiyacı olan, boya koruma, bakım, lastik, elektronik, çıkma parça, otopark vb gibi konularda kolaylıklarımızın, avantajlarımızın, daha sıcak ilişkilerimizin olması için
1- biraz daha kurumsal kimliğe bürünsek yahut en azından daha disiplinli bir şekilde örgütlensek,
2-yukarda saydığımız ihtiyaçlar için ürün hizmet sağlayan firmalar ile görüşüp indirim anlaşmaları yapsak,
3-üyelere kart dağıtıp ismine plakasına yahut genel bir üye kartı sticker gibi yine belli bir ücret karşılığı dağıtsak kart sahibi arkadaşlarda anlaşma yapılan yerlerden indirimli alışveriş yapsa...
Konu sadece bir öneridir. yukarıdaki linkte adı geçen boya koruma hizmeti veren firma ile örneğin anlaşılarak indirim taksit vs kolaylıklar isteyerek başlayabiliriz diye düşünüyorum. Üye sayımız az değil, aktif üye sayımızda öyle...
Detayları olası riskleri, olabilirliği ve detayları için bu konu üzerinden tartışabiliriz derim.
Furkan arkadaşın dediği gibi ana ortak noktamız araçlarımız. Bu kalabalık gücümüzü de fırsata çevirmeliyiz bence.
Fikirlerinizi bekliyorum.
Re: Forum Üye Kartı ve İndirim Çalışmaları
Foruma reklam veren firmalar forumdan geldiginizi belirttiklerinde gerekli indirimleri yapiyorlar. Kart yapilabilir fakat bunun siteye ilave bir gider olabilir. Kartlarin gonderimi vs. Aracinda stickeri olan uyelerimizin kimlik kartina ihtiyaci oldugunu sanmiyorum... Foruma uye oldugunuz bu sekilde de anlasilir. Arac stickerimiz forum kimligimizdir...
Sent my GT-9500 Galaxy S4 using 2