Bugun başladım bayağı uğraştırdı beni ama bitti.Teybi kaplamadım çünkü değiştireceğim.Bu şekilde beğenilerinize sunmak istedim.Sökme işlemi için bilgi veren Erhan Bey ' e teşekkür ederim
Printable View
Bugun başladım bayağı uğraştırdı beni ama bitti.Teybi kaplamadım çünkü değiştireceğim.Bu şekilde beğenilerinize sunmak istedim.Sökme işlemi için bilgi veren Erhan Bey ' e teşekkür ederim
Ben beğendim şahsen,elinize sağlık..
Süper olmuş. Bence teybi de kaplayın. Orjinal olmayan teyp çok çirkin duruyor kanımca.
güzel olmuş ama parmak izleriyle fazla haşır neşir olmazsınız inş...
Aslında teyp alacağım için kapladım birazde renk uyumu sağlanması için.Teyp montajından sonra tekrar resimleri paylaşırım sizinle.Yorumlarınız için teşekkürler.
Güzel olmuş.
Yazın ilk işim LPG,sonra pasta cila, sonrada da teyp kapmala olacak :)
Teyp geldi montajını yaptık resimleri yukarıya ekledim.
siyah kısımlar güzel ;)
güzel olmuş
Nasil yaptiniz tarif edermisiniz ??
HTC One cihazımdan 2 ile gönderildi
Kusura bakmayın işler nedeni ile sık takip edemiyorum anca yazabiliyorum cevabı.Önce teybi söküyoruz daha sonra teybin söküldüğü yuvada klima ve difuzorlerin panelinin sabitlendiği vidaları söküyoruz ve bu iki paneli tırnaklarından kurtarıp alıyoruz.
Ben piano black renk seçtim.kaplama sırasında saç kururtma makinası kullanırsanız gayet kolay.Youtube da videolarıda bulabilirsiniz.
Şu işlemi bir detaylıca tarif etseniz ne iyi olacak :)
süper olmuş elinize sağlık
Gerçekten çok güzel olmuş emeğinize sağlık.
maşallah elinize sağlık
turuncu renk çok güzel olmuş