Dynamic ile active arasında kararsızım
Formu 1 haftadır takip ediyorum artık kendime göre 20 22 bin arası bütçe çıkardım formda okuduğum kadarıyla grande punto 1.3 dynamic daha dolu bir araç fakat izmirde yaşadığım için sahibinden araştırdığım kadarıyla çok az bu araçtan var active ise oldukça fazla ve daha uygun fiyatlarda yani dynamic alamazsam pişman olurmuyum yoksa activeninde dynamic e göre artıları varmı cevaplarınızı bekliyorum yardımcı olursanız çok sevinirim
Bu arada aradığım aracın yılı 2007 yada 2008 olmalı :)
Ynt: Dynamic ile active arasında kararsızım
Actıve gp puntonun başlangıç paketidir abs elektirikli ön camlar elektirikli aynalar ,analog kilima o.p dınamıc donanımda ise dijital klima abs 3 satır yolbilgisayarı ekektirikli gövdevrengi aynalar ve kapı kolları sisfarları alımınyum alaşımlı jantlar vss üretildiği yıla göre bu saydıklarım +- degişebilir tabi ama dınamıc almanı tavsiye ederim
Ynt: Dynamic ile active arasında kararsızım
Ben sislerim acıyorum görgüsüzümde. Sanane bundan....
Sis farı yakıyorum diye bana görgüsüz dicek olan önce kendine bakıcak gerekirse cezamıda öderim ama sis farım yanık gezerim mutlu oluyorum çünkiii.
Dynamic ile active arasında kararsızım
ben active aldim çok pişmanım,keşke dynamic alsaydim.active aracı dynamic yapmak çok masraflı bazı ozellikler imkansiz hatta (dijital klima gibi)..