KAT iptali ve Muayene Durumu (Yardım lazım)
Değerli forum üyeleri, aracımın muayenesi bitti ve yaptırmam için öncelik KAT iptali olayını halletmem gerekiyor. Benden önceki sahibi Orhan kardeşim öyle bi kasaba denk gelmiş ki aracın altına kanala girdiğinizde borunun kesilip kaynaklandığını ve pütür pütür olduğunu görürsünüz. Tabiri caizse kabak gibi gözüküyor. Ve bildiğim kadarıyla muayeneden geçemiyoruz. Arkadaşımın aracındaki katı bana takıp daha sonra sökmeyi düşünüyorduk. o niyetle arkadasın tanıdık Egzoscuna gidip sorduğumuzda; ''müşürlü kat olduğunu, turbo çıkmadan sökülemeyeceğini kaldı ki araçların kat ının farklı olduğu için olmayacağını'' söyledi. (ikisi de 90'lık model yılları 06-08) Bir diğer önerimizde o pütür kaynak izlerinin traşlayarak yok edilip daha sonra boyanması idi. Onunda belli olduğunu ve yine geçirmeyeceklerini söyledi. Egzoscuda yan sanayi kat varmış başkasına 350 size 250 TL dedi. Velhasılı bu işi daha uygun şekilde çözmeye yol gösterecek birileri var mıdır ? Ne yapmalıyım ? Muayene ve bu işlem beni çok sarsıyor da:frusty00:
Ynt: KAT iptali ve Muayene Durumu (Yardım lazım)
Alıntı:
Tayfun-E30 Nickli Üyeden Alıntı
Yalanci kat kaynatin olsun bitsin..
Harbiden nasil oluyor bu olay :)
GT-I9300 cihazımdan 2 ile gönderildi