erosistanbul Nickli Üyeden Alıntı
1.4 active 77bg duallogic +lpg aracımın üzerinde orjinal bridgestone 175 65 R15 b250 var. aracı 185 65 R15 yapınca 1.2cm araç yerden yükselecek. sizce bunun bana bi dezavantajı olurmu. aynı soruyu bayiye sordum bayi yanağı 60 yap dedi. çok az bi konfor kaybı olur, fark edemezsin dedi. bende fark edemesemde bu kayıbın varlığını bilmek beni rahatsız eder dedim.o yüzden 65 de karar kıldım.
Son olarak aracın üzerindeki orjinal lastiklerin etiketine baktığımda 2.sınıf lastik olduğunu fark ettim. yani bridgestone 175 65 R15 b250 84t yağmurlu yol tutuş A sınıfı güzel, yakıtta E sınıfı ve 73db ses sınıfına sahip. bu bilgileri baz aldığımızda 67,68,69db ses sınıfında, yol tutuşu A, yakıt en az B sınıfı olan lastik tafsiyeleriniz ne olur. bunun için bulabildiğim kadarıyla lastik etiketlerini inceledim ama bi çoğuna ulaşamadım. o yüzden tafsiyelerinize ihtiyacım var. şimdiden teşekkür ederim.
bu arada carrefour da bridgestone da 15.05.2013 de %15 indirim başlayacakmış. aynı anda ay sonuna kadar 4 ürünün biri bedava kampanyası var.nette geniş bi araştırma içine girdim, bakalım sonuç ne olacak. :)