-
Ne önerirsiniz?
Arkadaşlar mehaba, ben siteye yeni üye oldum..Bende palio var, satıp bir punto almayı düşünüyorum şöyle fiyatı orta halli, 2003-2007 arası, en fazla 16-17 bin liram var..Bu puntolar kafamı karıştırdı..siz ne önerirsiniz, mesela paliodaki gibi 1,2 16v punto varmı varsa nasıl iyimidir..yada benim gibi orta halli bir vatandaşa en uygun hangi model olur, 1,4 dinamik iyidir falan diyorlar, yardımcı olursanız sevinirim..
-
dostum öncelikle hoş geldin eğer 20 binin üzerine çıkabiliyorsan temiz 1,3 multijet tavsiye ederim ama km si ve bakımları zamanında yapılmışmı önemli eğer o kadar bütçen yoksa 1.4 fire dynamic gp lere bakabilirsin benzinle kullanacaksan nispeten ekonomiktir ama özellikle lpg ile çok iyi uyumu var forumda kullanan arkadaşlar daha iyi fikir verir.Benimde eski aracım palio idi gerçekten çok fark var palio dan punto ya geçince sanki C sınıfı üst modele geçmiş gibi oldum ben palio nun direksiyonuna hidrolik diyordum ama punto nun direksiyonunun yanında palio nunki yarım hidrolik sayılır :) neyse umarım istediğin aracı bulursun bu arada eğer gp alacaksan 2006 modellerin çoğunda city sorunu olabiliyor bilgin olsun
-
Öncelikle hoşgeldiniz. Hemşehriyiz :) Dynamic 1.4 FIRE (8v) motor bulabilirsiniz o fiyatlara ama zor daha çok temiz active vardır o fiyata rahat... Gönlünüze göre bir punto bulmanız dileğiyle...
-
İlan No 124064900
şimdi tesadüfen gördüm 12.500 e gp bedava :)
-
araç komple boyalı km belli değil birde 3 kapı
-
-
yardımlarınız için teşekkürler..