10bin lira hasar kaydı olan araca ne kadar verilmeli?
arkadaşlar merhaba nasipse bir punto evo almayı düşünüyorum. araç2011 model aracı servise baktırdığımda sadece öntampon ve sol çamurluk boyalı olduğu söylendi. aracı 5664 den sorgulattığımda 9500 tl lik hasar kaydı çıkıyor. araç dinamik model. araçta açılır tavan, abs, hız sabitleyici gibi dinamik modelin en boşu diyebileceğimiz özellikler var. araç 70 binde en son 26binlira istiyor alınırmı sizce. aracın piyasasını hiç bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim. cevaplar için şimdiden tşk ederim.
Ynt: 10binlira hasar kaydı olan araca nekadar verilmeli
Alıntı:
abahri Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar tam olarak bilmemekle birlikte bir arkadaşımdan aldığım bilgiyi paylaşmak istiyorum.Aracın karıştığı kazada görünen masraf her iki tarafın masraf miktarı oluyormuş.Ne kadar doğru bilmiyorum.Ancak pek mantıklı gelmedi bana. Toplam masrafı suçlu olan tarafın sigortası karşıladığı için miktar bu kadar yüksek görünüyormuş.Ama bu sefer de diğer araç kazalı olduğu halde sorgulamada kazası yok diye mi görünecek.Pek mantıklı gelmedi bu açıklama ama,forumda mutlaka bu işi tam olarak bilen birileri vardır.
selamlar.
Dostum duydugun dogrudur şöyleki bazı araçlarda sorgulama yaptınızda sadece çarpma veya hasar kaydı diye bedelsiz hasarlar gözükür işte onlarda haklı iken karıştı kazalarda karşı tarafın kasko veya trafik sigorta sından karşılanan hasarlar haksız olan tarafun tramerinde gözükür atıyorum heriki aracın hasarı 20000 haksız tarafın hasar kaydıda otomatikman yüksek cıkıyo bazı araclarda agır hasar kaydı yazar asıl tehlikeli olansa budur eyer bu ibareli bir aracı alıcaksanız ikikez düşünün cünkü o ibare sadece kendine ait olan büyük hasarlı araclara yazılır .