Arkadaslar izmirde bilgisayar şirketim var. Cihaz almak isteyenler . Sorunu olanlar burda yazabilir elimde geldiği kadar yardımcı olmaya calışırım. Maksatım ticaret degil forumdaki dostluğa benim de bir faydam olsun isterim.
Printable View
Arkadaslar izmirde bilgisayar şirketim var. Cihaz almak isteyenler . Sorunu olanlar burda yazabilir elimde geldiği kadar yardımcı olmaya calışırım. Maksatım ticaret degil forumdaki dostluğa benim de bir faydam olsun isterim.
hocam merhabalar yardımlaşma adına yaptığın paylaşım için tşk ederim kendi adıma :) teknik servis hizmeti varmıdır kardeşim,benim pc komple bi format istiyoda :)
Var tabikide herzaman :)
GT-I9300 cihazımdan gönderildi
Farketmez ya tc vatandasligindan atmiyolar ya :)Alıntı:
Alıntı yapılan mesaj silinmiştir.
helal sana be :)
koray bişi sorucam, başlığın ilaç gibi geldi :)
HP pavillon laptopum var; sanırım kornik sorunuymuş bu internetten araştırınca gördüm. Ekranın temas sıkıntısından dolayı, görüntüde sürekli mor çizgiler var enine ve bütün ekranda. Tamiratı mümkün mü sence?
Bütün moderatörler ticaretle yardım arasındaki farkı anlayacak kadar akıllı. O yüzden müsterih olabilirsiniz :)Alıntı:
Alıntı yapılan mesaj silinmiştir.
hp pavilion dv6000 intel sıfır anakart lazım :D var mı???
Notebooklarinizin cok isinmasinin sebebi sadece fan sisteminin kirlenmesinden kaynakli degildir chipsetlerin uzerindeki termal macunlarda özelliklerini kaybetmis olabilirler ve yuksek isi sebebi ile cipin ayaklarini kaldirirlar . Tekrar onarim islemi cihaziniza yuksek isi verildigi icin zararli ve %100 olumlu sonuclar veren bir islem degildir. :)
Çiplerin üzerindeki fanlara ısılarını büyük ölçüde iletilmesi için termal macun sürülür. zamanla bu macunun özelliğini kaybettiğini ve ısının daha düşük oranda fana iletildiğini söylemiş.
Soğuyamayan çipin ise aşırı ısınarak kendini board üzerine tutan bacaklarında bulunan lehimlerininde bu sıcaktan dolayı erime meydana geldiğini ve tekrar lehimleme işleminin yüksek sıcaklık vermekten geçtiği için sağlıklı olmadığı söylemiş.