Yaza hazırlık yapacağım ama hangi ürün?
arkadaşlar merhaba. gp mu alalı neredeyse 3 yıl oldu. her sene kendi imkanlarım ile her yaza ve kışa girişlerde (her 6 ayda bir) kendi imkanlarımla boya koruma yapıyorum. bu güne kullandığım sonax turtle wax 3m gibi ürünler kullandım ama pek içime sinmedi . bu sene öneriler ile megiars i seçmeyi düşünüyorum. 3 yıla yaklaşmamla beraber kılcal çizikler ve hareler artmış durumda. almayı düşündüğüm 1. ürün
MEGU?ARS ULT?MATE COMPOUND Ç?Z?K ÇIKARICI PASTA GittiGidiyor'da 79837919
2.ürün
MEGUAIRS NXT GEN.TECH WAX 2.0 BOYA KORUYUCU WAX GittiGidiyor'da 78431743
2. ürünü kesin alacağım yalnız 1. ürün hakkında terettüdlerim var aşındırıcı özelliğinden dolayı. aslında halledebilirim ama ilk acemiliğimden dolayı boyaya zarar vermekten korkuyorum. sizce ne yapmam gerek bu konuda önerileriniz ve tavsiyeleriniz ne olur. wax dan önce compound yerine başka ne tür bir üeün kullanabilirim.
Ynt: Yaza hazırlık yapacağım ama hangi ürün?
Ürünlerim bugün geldi. Uygun bir zaman da uygulayacağım. Yanlız anlamadığım şey bu iki ürünü uygularken boyaya sürdükten sonra ne kadar belmem gerek ve başka dikkat etmem gereken neler olabilir.
GT-I9300 cihazımdan 2 ile gönderildi
Ynt: Yaza hazırlık yapacağım ama hangi ürün?
Dün uğraşlarım sonucu bu iki ürünü kullandım ve daha önce kulandığım sonax, turtle wax, 3m ürünleri ile kıyaslanamayacak kadar harika maguars ın bu ürünleri. Sabah 8 buçukta başlayıp 4 te bitirdim. Koltukları temizledim nasıl kir çıktı anlatamam temiz gibi görünen koltuklardan. Bu başlamadan önceki hali Eklenti 26138
Buda bittikten sonraki
Eklenti 26140
GT-I9300 cihazımdan 2 ile gönderildi