Bir gün önce cast folyo ile kaplattığım aynana baktim ki bir gün sonra folyolar kenardan sökülmeye başlamış ne oldu anlamadım sağlam olduğunu kolay kolay çıkmayacağını söylemişlerdi şimdi aynı yere tekrar gitme yolu göründü....:(
Printable View
Bir gün önce cast folyo ile kaplattığım aynana baktim ki bir gün sonra folyolar kenardan sökülmeye başlamış ne oldu anlamadım sağlam olduğunu kolay kolay çıkmayacağını söylemişlerdi şimdi aynı yere tekrar gitme yolu göründü....:(
Mehmet ayna kaplama işi genelde bu şekilde sonuçlanıyor. Bencede en iyisi boyatman. Plastik aksam sonuçta bir sıkıntı olmaz.
Valla kardeşim bir kere 50 tl verdim bir daha da boyatmata 50 tl verirsem işim zor, hem 50tl'ye boyamazlar bence, bir çözüm bulacağım değiştirsinler diyorum kalkmaya başlayanı...
Sökülmediği için mi oldu diyorsun....:)
O zaman kardeşim aynaları daha önce kırmadan tırnağını sökmüş ve takmış olan Ankara'dan kim var yardım isteyelim...
Ayrıca sen kime söktürdün benimkini de halledelim yav....
Bir iyilik yapsan eline yapışırdı....:)
Kaplattık bir kere böyle girderse pişman olacağım...:)
Bunları sökerken sıkıntı değil mi takarken kolay her halde....iki kere gitmeme gerek olmaz.....
Mehmet abi'ye gitsem sökebilir mi oraya yakın gideceğim yarın....:)
Olmadı abiye gitsem, servis bunun için para alır mı ki....:)
ben sana dedim ama ayna kapağını çıkartan yere yaptır diye :) çünkü kenar kısımlarını ayna kapagının içine atıyosun içeriyede su vs benzeri bişeyin girme ihtimali yok ondan atma ihtimalide yok :)