2011 34000km AK+SPK+Sky Dome 1.3 Multijet Start/Stop Evo
-----Fiyat 33000'e düşmüştür----
Selamlar,
Aracımı sürekli şirket arabası kullandığım ve eşime otomatik araç alacağım için satıyorum.
Aslında herkes burada araçları yeterince tanıyor ama yinede aşağıdakileri yazmak istedim.
35MAS94 istenildiği gibi sorgulanabilir, aşağıda yazanlar dışında bir şey çıkmaz.
Araç 34000km de olup tüm bakımları yetkili serviste yapılmıştır ve garantisi 1 sene daha sürmektedir.
30bin bakımında 1 yıllık Fiat yol yardım yapılmıştır.
10bin ve 20bin bakımı Mavişehir Enriko Alibertide 30 bin bakımı Gaziemir Poyraz serviste yapılmıştır.
Aracın sol arka çamurluk ve sol arka kapıda sürtmeden dolayı boyası mevcuttur ve Bornova Birmotta yapılmıştır.
Araca Arka park sensörlerine ilaveten ön park sensörleri takılmıştır. Alıcıya hediye olarak verilecektir. Orjinalliğin bozulmaması için herhangi bir delik delinmemiştir ve istenildiğinde sökülebilir. olur olmadık yerlerde ötmemesi için içeriden açılıp kapanabilir şekilde anahtarlıdır.
Sürücü koltuğunda ceket askısı vardır hediye olarak verilecektir.
Ön cama uygulamak için aldığım ancak uygulamaya fırsat bulamadığım TURTLE WAX marka yağmur kaydırıcı (kutusu daha açılmamış) hediye olarak verilecektir.
Araç 1.3 mtj euro 5 motordur (75 beygir) Start-Stop'lu modeldir. Şehir içinde ekstra yakıt tasarrufu sağlar.
Asist kit, Safety Plus Kit ve Sky Dome bulunmaktadır ayrıca 7 hava yastığı vardır.
Abs, asr, ESP, msr, Cam tavan,
Elektrikli kararan dikiz aynası ve ısıtmalı yan aynalar
Cruise Control (Hız Sabitleyici)
Orjinal Kolçak
Elektrikli servo direksiyon (ve city modu),
Dijital çift bölgeli klima,
Sis Farları
Viraj içi Aydınlatma sistemi
Yağmur sensörü (otomatik çalışan silgeçler)
Full bir puntodan tek eksiği Bluetooth kiti ve navigasyon kitidir. Bunlar için 3-4 bin lira vermektense 30TL ye bluetooth kulaklık ve 200TL ye navigasyon alınabilir (ki ben öyle yaptım)
4 litre ortalama tüketim ile Tekirdağ'a gidip gelmişliğim vardır (1060km lik yol)
Şehir içi kullanıma bağlı olarak 20-26kuruş arası yakmaktadır.
Bazı kendini bilmezleri otobanda çok üzmektedir. (puntoları bilenler bilir)
Takas düşünmüyorum
Aracı görmek isteyenler Kemalpaşada fabrikaya gelebilirler. Ustasıyla gelene ekstra çay kahve ısmarlanır. Başka yerde görmek istenirse akşam saat 21:00'dan sonra gelebilirim. Yoğun çalışma temposundan dolayı söz verdiğim saatti bazen kaçırabilirim.
Alana şimdiden hayıtlı olsun deposunu doldurup gidebileceğiniz masrafsız bir araçtır. HGS etiketi üstündedir (24TL yüklüdür)
puntotr üyelerine özel indirim yapılacaktır.
Link:
Fiat Punto EVO 1.3 Multijet Dynamic 2011 Model 34.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 120202031
Ynt: 2011 34000km AK+SPK+Sky Dome 1.3 Multijet Start/Stop Evo
Gece günceli
GT-I9100 cihazımdan 2 ile gönderildi
Bu araba hakkaten 33lira etmezmi?
Aldığımda böyleydi hoşuma gidince ses etmedim.
Bazi arkadaslar forumdaki eski mesajlarima bakip aracin problemleri oldugunu dusunmusler. Aracin ne yaginda ne enjektorunde en ufak bir problem yoktur. O ariza gibi gorunen seyper tamamen benim titizligimden kaynaklanan durumlardir . Yetkili servis olmak kaydiyla istenilen her servise goturup gosterebilirim araci problem yok. disinda da sanayide hic bir yere elletmem.
Pazar gunceli
Pm atildi
Pm atildi